Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 4 - Tirsdag d. 14. august - Dejlige aspiranter og gæster til middag

Dagen begynder med en stilleperiode over den smukke Barmose. Og senere spises frokost hos deltager Karen Margrethe. Det betyder bløde stole at sidde på, og det er allerede en populær ting hos deltagerne.

Turen er kort – under 20 km – så der er tid til at nyde det fine vejr.

På Fladsåskolen venter det, vi kalder sjove oplevelser: én stor byggeplads, en svale i køkkenet og udelukkende varmt, meget varmt - vand i alle haner. Vældig interessant at skylle grøntsager i. Det lykkes alligevel at få stablet en middag på benene, og ovenikøbet en skøn en af slagsen.

Der er undervisningshold med "aspiranterne" Jesper, Dorte og Tatjana. De står for den kogte rug med citronskal og garam massala samt for dressingen med masser af "fennikelhår". Og vi har gæster, Kirsten og Lene og Kåre. Kåre er expert i Grander Teknologi, som transformerer almindeligt postevand om til vidunderligt kildevand

Den søde pedel her på skolen giver os nøgler og ønsker godnat lidet anende, at kl. 01.20 om natten begynder det rigtig sjove: alarmen går – tre gange! Heldigvis er det kun køk-holdet som får ”fornøjelsen” af lyden og efterforskningen.