Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 22 - Lørdag d. 01. september - Rold og Rebild

Start fra Valsgård skole. Vejret er overskyet, men tørt og super vandrevejr. Turen går først til Arden syd for Rold skov. Her er der pause.  Kristine og Leanne slutter sig til gruppen og går med gennem skoven. 

På biblioteket lykkes det mig endelig at komme på nettet med dagbogen. De sidste 3-4 dage har været uden dagbog.

I Rold skov bades i Store Øksø. VAndet er rødligt, så man ligner en rødhud, når man kigger på sig selv ned gennem vandet.

Der bliver set store rovfugle - musvåger  vistnok.

Lisa har været på besøg i civilisationen - hos en veninde, som fik lov at servere vand for sin gæst. Og endelig har vi hilst på Poul Martins forældre, som bor her i Arden. Poul Martin var SFO-leder i Mamutten i Mammen. Sådan bærer vi hilsener fra by til by - fra pedel til pedel på disse egne. 

Lisa havde også mødt en hestevogn, hvis kusk havde ytret: Det er bedre at køre end at gå, hop op bagpå! Hvortil Lisa kækt replicerede: I må da være skøre - d'et bedre at gå end at køre!

Jesper havde været i nærkontakt med de store halmruller, og han syntes det var herligt, at det var lykkedes at få en af dem til virkelig at trille!

Køk-holdet finder nøglen til SFO’en i Skørping præcis dér, hvor pedel Jørgen  har anbragt den. Vi er spændte på, hvordan vores natlogi er.  Men det ser fint ud.

Vi hviler os lidt, inden vi går i gang med aftenens måltid. Det bliver til marinerede skiver af sød kartoffel med løg og dild, grøn salat med bladselleri og macadamia-nødder, spidskål med quinoa og fintsnittede dadler, rå hummus af mungspirer og kogt hel rug. Uhm, hvor det dog smager godt.

Deltagerne er trætte. Men nogle er alligevel som ekstratur gået de ned til Rebild og tilbage igen.  Sejt.

God nat og sov godt!

Kh Birthe