Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 17 - Mandag d. 27. august - Engle på ruten

3.klasse fra Gl. Ry skole vil følge os på vej det første stykke.

Det er nogle kvikke unger med krudt i rumpen – og alligevel kære og nysgerrige på, hvad vi er for nogle. De er lidt med i vores opvarmning og forsøger sig med meridianstrygning.

Så stilles der pænt op på to rækker – de tager hinanden i hånden, og da vores stifinder, Lisa, giver signal til afgang, går alle fredeligt og disciplineret af sted mod dagens oplevelser.  Det virker, som om disse børn er helt fortrolige med en tur i skoven og føler sig godt til pas med dagens program.

Det er vores længste tur på de 4 ugers vandring – 33 km. Og der har været lidt sommerfugle i maven hos nogle af deltagerne. Vejret er passende – ikke for varmt og ikke for koldt, let overskyet og ingen blæst af betydning. Bedre kan det ikke være.

Køk-holdet når lige at være med til den sidste del af skolens morgensang.

Stifinder-opgaven er delt mellem Lisa og Kristine. Lisa tager første tørn til Mollerup. Kristine bliver kørt til Mollerup og sætter markeringer til herfra og til Fårvang.

De første når til skolen allerede ved 16.tiden. Det er ualmindelig hurtigt. De sidste når ind ved 18.30-tiden. Vi har skubbet aftensmåltidet en halv time.

Deltagerne hævder at have mødt to engle på vejen….. Og lidt efter lidt får vi historien om, hvordan to søde kvinder i en rød bil var blevet observeret i Mollerup og lidt senere havde vist sig at være de kæreste fod-terapeuter, vores deltagere kunne drømme om at møde lige netop på denne dag. Alle blev taget under kærlig behandling og fik i tilgift dejligt belivet vand at drikke. Det havde været helt fantastisk! Tusind tak for jeres uegennyttige og kærlige gave! Det har været meget værdsat.

Aftenmødet sløjfer vi i dag - alle trænger til at ligge på langs og få nogle gode timers regenerering.