Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 15 - Lørdag d. 25. august - Systue i Brædstrup

I dag er endnu en kort dag på godt 18 km. Et par byger bliver det til undervejs, men det er  stadig i den lette ende.  Målet er Brædstrup, og undervejs er der lange smukke stræk med natur og stilhed.

Ulla beretter om en forunderlig oplevelse med svaler, som fløj hende om benene. Ligeledes er der en fin skov med høje slanke stammer, som rækker mod himlen.

Deltagerne beretter om et par særdeles aggressive hunde lige før Ring, men hundene var lukket inde bag et hegn, og det var kun forskrækkelsen, som satte sig.

Skolens  venlige pedel, Jan, lukker os ind til et helt nyt køkken, hvor undervisningsholdet, Lillian og Ingelis, skaber to herlige retter: humus af grønne linser og en skål med sød batat og rødkål med dressing af revet peberrod, kanel, cayennepeber, citronsaft, vand og olie + lidt salt.

 

 

 

Jespers fine t-shirt med: The more you know - the less you need!

Ankie har været i nærkontakt med kniven og forsøger at gemme resultatet.

 

Til aften mødet har vi en længere snak om, hvordan det er at gå ude på ruterne. Der er meget forskelligt for den enkelte deltager, hvordan tempo og hvilepauser opleves. Der er generelt en gruppe, hvis tempo er naturligt raskt, og en anden hvis tempo er relativt langsommere.

Til sidst er der ”systue” – der skal laves flere chips til rutemarkeringer – en hyggelig beskæftigelse.  

KL 21 siger vi godnat!