Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 1 - Lørdag d. 11. august - Drømmestart

 NB--NB--NB  

Dagbogens billeder kommer - giv tid - vi har været tidspressede her i første uge.

Høj blå himmel over Sydstenen – det er drømmestarten på den 10.  Fod på Livet-vandring.

 

21 glade forventningsfulde deltagere er kommet med bus og bil fra hele landet for at gå de 700 km fra Gedser til Skagen de næste 4 uger.

Vi samles til fotografering og turens første Wush-cirkel. Der bliver puttet alle dejlige ønsker for dagen og vores 4 uger i den imaginære ”suppe-gryde” – humor, solskin, gode samtaler, lækker mad, kærlighed, stilhed, gode fødder, grin og meget, meget mere. Til sidst ”røres godt i gryden” og vi hælder to håndfulde over os selv, giver til sidekammeraterne, til hele gruppen, til dem derhjemme og til alle. Til sidst wusher vi og ønsker hinanden ”go’e ben”.

Det bliver akkurat så skøn en tur, som billederne illustrerer. Det meste af turen går mange af os i strandkanten – forbi børnene og deres sandslotte og deres glade hvin, når de tager mod til at gå i det - trods alt - kolde vand.

Ved Marielyst har stifinder Vivi lagt markeringsmærker. Så herfra er der asfalt under fødderne indtil Sydfalster skole i Væggerløse.

Trætte men glade når alle i mål – tidligere end forventet – og dejligt sultne. Derfor er der også grin og vittige kommentarer, da måltiden indledes med to seje brødterninger, som enkeltvis tygges til vand for at træne tyggebevidstheden.

Det kniber med at holde sig vågen til orienteringsmødet kl. 19.30, og endelig kan man dejse om på liggeunderlaget og nyde at ligge på langs. Ingen insisterer på yderligere underholdning her til aften J