Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 3 - Mandag d. 15. august - Snydt igen!

Vi er jo meget obs på vejrudsigter - og her til morgen lød det som skyfrit og i hvert fald vandfrit - fra alle kanaler. Og så... da vi skulle lave cirkel, blev horisonten meeeget mørk. Og inden vi var færdige dryppede det. Uha, alle var jo indstillet på sol. Så ind og pakke regngrejet ud og på med slagene.

Birgitte og Mette er parate.

Og stifinderen er hjælpsom og tålmodig - Ingvards lune bemærkninger opmuntrer alle.

Og heldigvis - selv om det siler ned i baggrunden, blev kun til nogle få minutter - og så... ja gæt engang, så var det sol og sommer resten af dagen. Vi ved godt, at det lyder helt vildt i jeres ører, jer der sidder derhjemme og har haft oversvømmelser og meterhøje vandstande, men vi anbefaler at være her, for solen skinner, og vi nyder et fantastisk vandrevejr.

I dag går turen over den gamle Storstrømsbro - for en gangs skyld ser det ikke ud til, at der renoveres på den. Og vi er glade for at have muligheden for at GÅ over. Det kan vi jo ikke over Storebælt.

Alle ankommer til Kastrup skole i højt humør, omend der er visse vabler, som titter frem på ømme fødder her og der. Så aftenen er også fodbadenes tid. Hyggeligt! Man kan faktisk finde på at have ømme fødder bare for at være med i lauget her!

Og så snakkes der solskinsmad og mange andre ting. Blandt andet de mange søde, sjove og mærkelige ting, man ser og oplever i løbet af dagen.

Til sidst slutter vi med en sang og siger godnat.

Kærlig hilsen

Birthe