Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 26 - Onsdag d. 07. september - Sindal privatskole

Vi er på Jerslev skole - Toftegårdsskolen. Allan, servicelederen har sørget godt for os, og vi har sovet godt.

Vi skal til Hørmested - hvor den kommunale skole er blevet til friskole per 14. august i år.
På vores vej ud efter økologiske grøntsager kommer køkkenholdet forbi Sindals gamle middelalderkirke, hvor disse smukke echineceablomster prydede den gamle mur.


Vi havde ved tilfældighedernes totalt heldige sammentræf fået at vide, at der er en superlækker gårdbutik i Astrup. Den måtte vi hen og besøge.


Hos Britt og hendes mand kan man købe alt, hvad hjertet måtte begære - en flot gårdbutik i den helt rigtige stil og det rigtige udbud af varer. Og til en pris, som er til at betale. Fantastisk - vi kommer igen til næste år!


 
Vi er ankommet til Sindal privatskole. Martin tager imod og byder os hjerteligt velkommen. Det er hyggeligt at være her igen. Selv om det rent faktisk er en ny skole, virker atmosfæren lige så skøn som på den "gamle" skole, og børnene er lige så dejlige - selvfølgelig. I er jo de samme børn, som vi mødte sidste år
Herunder er Johannes, Marie, Isabella og Maj i gang med at hjælpe til med maden. De skræller gulerødder, snitter agurker og smager på hvidløg! Jo, de er med på noderne. Johannes har tilmed hjulpet med at læsse af fra bilen. Tak for det, Johannes!
I mellemtiden ankommer grupppen - lidt spredt - de har fået nogle gevaldige byger på turen i dag - turens koldeste dag - dog kun byger, som de siger. Og man blev tør ind imellem.
Der har hængt regnbuer i træerne! Lyset har været smukt.
Også i dag har vinden båret dem frem.. Det har selvfølgelig været vådt at sidde ned, så de har brugt busskure og carporte.

En taxa var standset ud for Kristine, og manden havde spurgt hende, hvad de dog lavede alle dem, der gik med rygsække på. Han pulsede på en cigaret og forstod vist ikke helt, hvad det skulle gøre godt for at gå fra Gedser til Skagen.


På buffeten i aften stod denne smukke kreation fra Ankies hånd - spidskålsrondeller.

Vi skulle have set en film i aften - men der er forældremøde - så vi venter til i morgen.

God nat og sov godt.

Birthe