Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 13 - Torsdag d. 25. august - Vejle ådal

Vi har haft en rolig og god nat  - indtil kl 5.20. Da gik alarmen i "vores" del af skolen. Så var alle da vågne og i god tid til morgenmaden kl 7.

Her er vi ved at være klar foran Vinding skole - med skolebørn i vinduerne.

Hanne og Eva i køkkenet under oprydningen.

Og senere på dagen var køkkenholdet på jagt efter et grydelåg i en genbrugsforretning. Hanne fandt sig en gedign og lækker stol. Det er Hannes sidste dag med os. TUSIND TAK for din indsats med maden - det har været skønt at møde dig igen. Hvor har vi grinet dejligt - næsten hele tiden . Knus og kram til dig, Hanne 

På vej tilbage til bilen ser vi denne fine velkomst over en dør på Dæmningen i Vejle.

Her er vi nået til Jelling kirke - et fredfyldt og skønt rum, hvor man virkelig kan finde stilhed. Det er en ren lise at sætte sig ned og vegetere her.

Deltagerne når over til kirken, inden de ankommer til skolen ved 16-tiden - trætte og mætte af den dejlige natur på vejen fra Vejle gennem ådalen og op ad de stejle biveje ved Østergård. Humøret er højt - tydeligvis er energien ved at "komme på plads" efter de første uger. Der er overskud til alt det sjove.

Ved aftenmødet siger vi farvel til Hanne i køkkenet. Bente, Birgitte og Inger fortæller, at de har nydt de 14 dage, de har været med. Birgitte havde en pudsig historie med til os fra Økolariet: en maskine havde fortalt hende, at hun lige havde haft en varm, positiv oplevelse, og det kunne hun jo egentlig nemt sige ja til.