Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 11 - Tirsdag d. 23. august - Superskolen i Brenderup - den private

 Efter en god nats søvn mødes vi i køkkenet over SFO'en. Bente fortæller en lille sjov historie om at ryste bagdel i rygliggende stilling - det er godt for at lægge tarmene på plads - de (tarmene) har det med at falde ned med alderen. Og vi er - de fleste af os - fyldt 50 :)

 Hirsegrøden er på bordet - Jesper og Fitte tager for sig.

Birgitte og Bente i gang med de farverige frokostfade.

Vores "nye" Kamille er super til at lave dressinger og hendes hummus i aftes var rigtig god.

Der er samling i den smukke skolegård - nymalede bygninger lyser os i møde - skolen er fin - den fylder 100 år på torsdag, hører vi. STORT TILLYKKE MED JUBILÆET!

8.10 nul dut - klokken ringer og de sidste elever er ankommet - også 10. klasse, som Ib har med på dagens vandring. Som vanligt ser de ikke helt lykkelige ud med udsigt til 12 km langs stranden. Men de har en overordentlig motiverende lærer, som altid ser ud til at være fyldt med energi, og som de virker til at have stor tillid til. Så det skal nok gå lige så fint, som det plejer, når vi har denne skoles elever med på dags-etaper.

Efter nogle få praktiske bemærkninger laver vi krydsgang, synder Fod på Livet-sangen og laver wush-cirkel.

Så er det på med rygsækkene - og afsted. Først nordpå til stranden, og så mod vest langs kysten. Vejret er strålende sol. Vi nyder det sååå meget :)

Køkkenholdet er på indkøb i Miljøtorvet - derefter indhenter vi Ib og børnene på Kystvejen og slår følge med dem, til de drejer af og vi andre går videre til Vejlby Camping. Her møder vi gruppen - de holder en mindre frokostpause, inden turen går videre til Strib.

HC Andersens og Ole's både ligger parate til at sejle deltagerne over Lillebælt. Det bliver en herlig tur med udsigt til marsvin.

På Fredericia-siden venter jeg sammen med stifiner Ejnar. Vi står og kigger på en nysgerrig sælhund, som vi desværre ikke nåede at hale ind med kameraet, før den forsvandt.
Og så er de to både på vej.

Jesper hjælper med fortøjningen af H.C. Andersens båd.

Og her kommer også Oles båd.

Ejnar tager imod - og Kristine og Rita får fast jysk jord under fødderne.

 

Tusind tak til Ole og HC for den fine tur - det er så sødt af jer, at I sejler os over år efter år

Ejnar går i front ud til Ryttergrøftsvejens skole, hvor køkkenholdet har forberedt en lækker buffet. Om aftenen får vi afsunget både Ejnars sang og Lises sang til Fod på Livet.

God nat og sov godt!