Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 9 - Søndag d. 22. august - De smukke granitfliser i Kongensgade i Odense

 

 

Fitte har fødselsdag – og bliver fejret behørigt. Morgensang og flag på bordet. Hun får også en lille hilsen fra alle på holdet.

 Her afgang fra Steiner skolen i Lindved.

Amdi er lokalkendt og har påtaget sig at føre gruppen sikkert ind til Odense langs åen, Sct. Knuds kirke og Flakhaven og videre ind gennem byen., hvor også Birthe kan fortælle om seværdigheder. Blandt andet har Hans, hendes husbond, lagt de fine granitfliser på torvet - det kalder vi fra nu af Hans' plads. Og i Kongensgade, hvor ruten går, kan vi også beundre hans værk. Desværre har vi ingen billder af fliserne. Det må vi huske tiAldrig har de oplevet Odense på så fin en måde, siger de alle sammen, da vi om aftenen vil høre om deres dag.

 


 
Og i Odense ankommer Iben - som sammen med undertegnede udgør køkkenholdet i den kommende uge.

Dianna og Dora på langesøstien

Birthe og Lilli

Ingvard, Amdi og Camille

 

Erika og Lene

 

Camille havde en sød lille historie at fortælle: Hun og Ingvard havde mødt 3 mountainbikere, som egentlig fulgtes ad. Den ene var imidlertid kommet et langt stykke bag efter de to andre. Alligevel vendte han om og hentede Camilles rygsækovertræk, som hun havde tabt. Det var da kært af ham.

 

Her på Havrehedskolen er vi nu indkvarterede – det har været skønt solskinsvejr her i eftermiddag, og vi kan næsten ikke få armene ned af bare fryd. Vi er jo ikke så forvænte.

Det går bedre med vablerne – kun nogle få sidder nu med fødderne i bukkehorn og gnasker spidskål til natteomslag.

 

God nat og sov godt.

 

 

 

Birthes mand, Hans besøger os senere i Morud og spiser sammen med os - dejligt både at kunne fortælle ham, at vi har set det fine brolæggerarbejde og at opdage, at Hans synes om vores Solskinsmad. Han var nemlig skeptisk, som man skal have lov at være.
Og det var dejligt at høre, at han følte sig ok på at spise med os.

 
I Odense var man i øvrigt ved - som Amdi meget malende udtrykte det: at "nedbryde" det kinesiske blomsterarrangement, som havde prydet byen i to dage.


Marianne og Lars er for hjemadgående - tusind tak for jeres måde at være køk-hold på!