Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 23 - Søndag d. 05. september - En fantastisk dag

Der er stadig liv i yoga'en, omend antallet af udøvere er reduceret. Ingvard giver en mængde guldkorn fra sig i løbet af morgenens seancer, som deltagerne kan tage med sig hjem til senere brug.


I køkkenet er Ankie ved at være tilbage i rytmen - Ankie har været med Fod på Livet siden 2006 - først som deltager - siden som uundværlig støtte og hjælp i køkkenet.
Her pilles der løg.

Og her et lidt af morgenmaden - radichio-grønkålssalat med kommen og citron og batavia-gulerod.

Lidt sushi fra i aftes og rå grøntsager til frokost-pakken.

Omkring mysli-skålen.


 Fitte i gyngen - det er ikke gængs opvarmning - men man ligger godt.

Ruten i dag går gennem ådalen nord for Gl. Skørping - et skønt vandreområde.I dette område ligger også en ødekirke - tidligere Buderuphom kirke - bruges til koncerter og udstillingshal.


Laila og Ane Kirstine har som tidligere omtalt flair for kontakt til lokale borgere - her har de sædvanen tro allieret sig med et sødt menneske, som yder førstehjælp til deres trætte rygge og ben. Laila kom først på turen til at lave et vrid med sit knæ - det har drillet hende lige siden. Her har knæet tvunget den ellers viljestærke deltager til en strækning med det lokale busselskab.


Køkkengruppen er gået på sightseeing - det gælder lille Blåkilde.


Her mødes de f gæve kvinder, som gerne vil vide, hvem vi er og hvad vi laver - selv har de mødt hinanden på højskole for år tilbage og tager nu rundt og ser på Danmark sammen. Tak fordi I udstyrede os med kort over området!

På ruten ligger de store kalkbjerge - hvide som sne i landskabet.

 

I nærheden - syd for Svalebakker besøger vi Kaj, som viser os sin årgang '30 - en smuk Ford, som indimellem kører brudepar til kirke. Den skinner om kap med solen, og får i dagens anledning en tur ud af sin garage for at kunne beundres fra alle sider.
 
 
Her i samtale med Ankie om Ford'ens historie.

Stedets kælne mis har fanget Camilles opmærksomhed - hun savner lidt sine egne hjemme på Sjælland.


Vi spiser frokost - solen skinner fra en skyfri himmel.


Deltagerne har gået turen i dag ad forskellige ruter. Derfor ser vi forskellige ting i løbet af dagen. Her en mark med gammeldags neg sat i traver.

Vi mødes igen sidst på eftermiddagen på Sofiendalskolen i Skalborg syd for Ålborg. Det er første gang, vi besøger skolen.

God nat og sov godt!