Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 2 - Søndag d. 15. august - God morgen 2. dag!

Utroligt hvor meget mindre øm man er her til morgen. Hvile på langs og søvn gør godt.

 

Ingvard har tilbudt at tage alle med i sin yogaudøvelse her til morgen! Der er rigtig god tilslutning. Det foregår midt på gulvet fra kl. 6.20.

 

 

Marianne er på køkkenholdet og gør klar til tidlig indsats.

 

Så er der ganske anderledes morgenmad – for de fleste ganer!

Iblødsat mysli med kanel og kokos, iblødsatte mandler og solsikkekærner og alle de grøntsager, man kan ønske sig: grønkål, fennikel, salat, gulerødder, spidskål og mange flere. Der er også kogt ris og havre. Der fyldes madbokse med grøntsager, lidt dressing over og et æble eller to med.  

 

Så er madpakkerne klar, og man kan sætte sig og nyde at tygge sin morgenmad grundigt og meditativt.

Det er nu aldrig helt så grundigt her i begyndelsen af turen. Det er nemlig svært at tygge  sine mundfulde til vand, og de fleste klarer det kun to elle tre mundfulde i begyndelsen af hvert måltid. Men det bliver bedre. Vi har flere uger at øve os i.

 

 

Vi beundrer Bentes untratynde "skærebræt", som må ligge under for både æbler og grønt.

 

Der er morgensamling i skolegården – vi stryger en centralmeridian, banker lidt thymus, synger sang og laver wush-cirkel.

Det er dejligt for dem, som har været med til det tidligere og måske en smule beklemmende for nogle af vores nye deltagere. At stå der og sige pæne, positive ting og lægge dem i en imaginær skål…… hm, …. det skal der altså lige lures på.

 

 

Så lægger vi Væggerløse bag os. De første hundrede meter i nogenlunde samlet flok – men hurtigt går man i sin egen rytme og bliver spredt i mange små grupper.

Her er en del af gruppen nået til havnefronten i Nykøbing og nyder pausen med udsigt over Guldborgsund. 

 

For nogle er denne vandring mest en vandring – for andre er den mindst lige så meget en øvelse i nærvær med andre deltagere. Der er forskellige dagsordener i løbet af dagen, som man har som sin egen.

 

En gruppe får et herligt møde med Bente og Zimba, en dejlig vovse, som de møder ved Kirstineberg Storskov.

Andre fortæller, at de har mødt utrolig megen gæstfrihed, når de ringede på hos folk og spurgte om lov til at sætte sig ved deres borde og stole for at hvile.

 

Her har Birthe, Lars og Marianne indhentet Jette og Diana ved et mirabellehegn.

Søde, dejlige blommer fylder maven.

 

 

Her har andre fundet sig komfortabelt til rette på mere privat grund.

 

Lilli - Dinna - morgenfruer.