Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 10 - Mandag d. 23. august - Den smukke echenicea-mark

Gruppen er draget af mod Brenderup.

Camille giver en hånd med i køkkenet, inden vi skal til Guldbjerg og samle krydderurter på Urtetekets dejlige marker syd for Bogense.

Purløg, oregano, mynte, indiansk anis-isop, løvstikke, estragon, timian - ja selv mælkebøtte fandt vi.

Her er de smukke røde solhat-blomster, som giver forkølede mennesker energien tilbage.

 
Bagefter tankede vi vand ved kirken - her er bilen lige trillet mere end hundrede meter ned - af sig selv uden motorkraft - meget økologisk - og baglæns forstår sig. Speciel følelse udtrykker de to passagerer!


Vi må pænt aflevere Camille til gruppen igen - vi finder dem på vej mod Nymark og Ejlskov. De ved det ikke, men lige om lidt "står det ned i stænger" - og det er heldigt, at vores trofaste Fod på Livet-støtte, lærer Ib Nielsen på Brenderup og Omegns private Realskole tilbyder os at tørre støvler og overtøj i skolens fyrkælder, da han byder os velkommen på skolen.


Her er Camille gået ombord i brombærene - kort før de endnu en gang bliver vaskede af regnen.

Dagens historie var lidt nervepirrende. Jette havde opdaget en lille kat - en killing, som kaldte og kaldte. Den var sprunget over den befærdede Ruggårdsvej, på nippet til at blive kørt over af en stor lastbil, og hun og de andre kunne næsten ikke få sig selv til at gå videre. Den var så yndig, sagde de, at hvis det havde været en af de sidste dage på turen, så havde de taget den med.