Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 9 - Søndag d. 23. august - Fyn er fin!

Uhmm….! Mums! Morgenen bød på en særlig delikatesse – der var æblemos med rå, malede kakaobønner, kokos og kanel! Som Ankie udtalte: det er første gang, hun har fået det i de fire år, hun har været med! Reaktionen taget i betragtning så prøver vi det nok igen!

 

Parat til Odense…. ! Vi har sovet godt – og længe – her i de hyggelige lokaler på Steinerskolen. Vi har sunget Fod på Livet-sangen og strakt de ømme muskler lidt ekstra i Wush-cirklen.

 

Langs med åen var ren idyl. Vores første pause holdt vi lige før Fruens Bøge med udsigt til åen. Vi fulgte alle den hyggelige strækning langs med åen, høje træer skyggede lidt, så solen ikke brændte for meget. Vi holdt endnu en pause ved Filosofgangen, hvor vi blev fotograferet alle 14 – vi bad en turist om at tage billedet. Vi mødte en del mennesker, som havde været ude hele natten. Blandt andet et par piger, som næsten ikke kunne tale rent – de havde forsøgt at slippe af med tømmermændene ved at køle fødderne i åen, men det hjalp nu ikke så meget. Vi trak på smilebåndet.

 

Ved Havhesten så vi en fantastisk mur malet med tromb o`laye. Her kom Dorthe også til den konklusion, at hendes knæ ikke ville være tjent med at bære hende til Morud. Jesper tilbød at bære hendes rygsæk, men Dorthe valgte at tage bussen.

 

Jesper A. er lokalkendt – dejligt – så behøver flokken ikke kigge på kort hele tiden. På Ruggårdsvej møder Jesper en ældre dame med rollator og spørger hende, om han må få frisk drikke vand i sin flaske. De kommer i snak, Ellen Margrethe Christensen, som damen hedder, spørger hvad Jesper laver i Odense. Da hun får hans forklaring om vandreturen og den levende mad, bliver hun fyr og flamme, for hun har selv været vegetar i mange år. Hun syntes, det er spændende at høre om projektet med at gå til Skagen på Solskinsmad, og hun ville vist gerne have snakket meget længere med Jesper. Men Jesper måtte jo videre på sin færd. Hermed en kærlig hilsen til Ellen fra os alle. 

 

Her møder køkkenholdet deltagergruppen på Langesøstien lige før Pårup og frokostpausen!

I Korup fandt vi en herlig legeplads - Lars og Birthe prøvede gyngen og morede sig gevaldigt.

 

Lars truede med at rutche med hovedet først, men kom da ud med fødderne i den rigtige ende!

På Havrehedskolen ventede en dejlig gymnastiksal og varmt vand i bruserne.

- god nat og sov godt!

Birthe