Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 6 - Torsdag d. 20. august - Sol, sol, sol og atter sol + en tur i vandet!

Morgenbordet i SFO'en "Smakken" var fristende!

Her er de morgenfriske på vej mod Skælskør - dagens mål. Og der er langt endnu!

 Her er Kirsten og Marianne A. i front.

Nøej, hvor er vi heldige! At have så godt vejr på 6. dagen, hvor vi skal op langs kysten - lige dér hvor en af de bedste sandstrande findes - lige syd for Bisserup. Vandet var smaragdgrønt. Bølgerne bruste med hvide skumtoppe, og deltagerne sprang i og jublede om kap med de mange børn på ferielejr.

Bente, Birthe og Ulla - halmballer i dag er så store, at de virkelig kan bruges til god skygge!

Birthe J. og Jesper efter en tur i vandet og en dejlig frokost.

Birthe og Marianne har sluttet sig til frokostselskabet.

Og så var der en "dyrepark"!

Til alt held blæste det med næsten 10 sekundmeter og mildnede heden for gruppen. Man ER træt, når man når ud af Holsteinsborg alle og ser de mange km vej foran sig. Der blev sunget mange sange på det sidste stykke, gået i tre-takt og march!

Her et kig fra Holsteinborg strækningen med Birthe J's rygsæk i fokusfeltet! Vi kan med god ret sige: "Der kommer altid en pige med en rygsæk til!"

Som den eneste gik Jesper Basnæs-ruten. Og ankom til skolen ved 21-tiden. Det var en pragtfuld naturtur. Og han havde ifølge sin nysgerrighed stukket næsen indenfor på Basnæs-gods og kigget sig omkring. Han havde særligt bidt mærke i godsets mange ladebygninger og deres grå døre og vinduer!

Borreby slot var bare smukt! Og dejligt, at bygningerne var beboede og vedligeholdt.

Det var hurtig putning her til aften. Vi nåede lige at høre en historie læst  højt om smags- og lugtesans og industriens mange smagskemikalier, vi drak te og sluttede samtidig med vaskemaskinen! Så kan vi få rent tøj på i morgen.

God nat herfra, Birthe