Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 24 - Mandag d. 07. september - Storbyen Aalborg

En god nats søvn før mødet med storbyen! Gug er såmænd relativ fredelig - bare vent til vi kommer til Skagen! Vi har i hvert fald sovet godt!
Efter en lidt urolig wusch-cirkel - det vrimlede pludselig med biler på den fredelige parkeringsplads - gik holdet ned til Øster ådal. Her mødte de efter sigende en venlig pensioneret politimand, som skulle samme vej ind mod byen. De fulgtes og fik en god snak undervejs.

 

Der var mange spændende ting at kigge på i helsekosten i Niels Ebbesensgade.

Køkkenholdet var et smut inde i Friluftsliv og Spejdersport for at hjælpe Meretelil med at finde en rygsæk, som hun kan bruge på resten af turen. Det lykkedes.
På vejen tilbage var vi et smut i domkirken - smukt syn og gigantisk orgel - som faktisk blev trakteret, mens vi var der!

Og selv om det ikke ligefrem blev til shopping, så var det alligevel afvekslende at være i så meget by.

Billederne her har Jette taget!


Også denne fine svamp stod på dagens rute.

Flyene hænger lavt her nord for Ålborg! Det konstaterede holdet i hvert fald på vej mod Vodskov.

Der var ikke så meget at se på i Hammer Bakker, som deltagerne havde ventet. De er forvente efter at have været i Ø-bakker og Svalebakker! Men de var ret enige om, at Hammer Bakker er en dejlig kontrast til den befærdede landevej ud af Aalborg.

Da vi om aftenen talte om, hvad vi havde erfaret på  turen, fortalte Jesper, at han synes, at hans fødder, sokker og sko var holdt op med at udskille de lugte, som havde været til stede i begyndelsen af turen. Det tager han som et tegn på, at hans krop har skildt sig af med de værste affaldsstoffer.

Vi har talt om krydderrier og blandinger af smagsstoffer her til aften. Jeg  bruger mange krydderier i både supper og dressinger til salater. Det giver fine smagsnuancer, når grøntsager og krydderier tilsættes fedtstof. I suppen i aftes var der f.eks. frisk ingefær, hvidløg, anis, basilikum, oregano, spidskommen, kardemomme og kombutang.

Det skal gøre godt med en stille nat her i Sulsted - serviceleder Ole Sørensen har forsikret os, at alarmerne tier stille i år! Her er dejlig rent og masser af toiletter! Hvad mere kan man ønske sig? Der er ingen snorkere med i år! Og her på skolen knirker dørene ikke! Jo, der er meget at være taknemmelig for!

Kram og kærlig hilsen til jer!

Birthe