Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 22 - Lørdag d. 05. september - Regn, blæst, lyn og torden i Rold

Kære Venner og familie. Turen i dag har været et brag af en tur i sol, regn, blæst, lyn og torden! Fra Valsgaard til Skørping - for de flestes vedkommende over Rebild bakker. Svømmefødder har ikke været nogen hindring! Og et par af vore nye deltagere har måttet erfare, at det er en fordel at have regnbukserne på, når der skrues op for hanerne!
Vi blev alligevel enige om, at vi hellere måtte nyde bygerne i morgen, for det vil sikkert blive de sidste på denne Fod på Livet-tur. Der loves sommervejr i næste uge!
Og som Marianne sagde: 1 mm regn i morgen? Den kan vi have i lommen!

Et sidste morgenfarvelkram til Hanne!

Vi tog os god tid til at kigge på en af skolens flotte collager! Sidste år fik Skye øje på den - og nu hvor jeg stod og studerede den igen, var den lige så fascinerende som sidst.

Så kørte vi Hanne til stationen. Der holdt et tog ved perronen, og da vi opdagede, at det kørte den rigtige vej, fik vi hyper travlt. I strakt  galop gik det - ned i tunellen, op ad trappen, hen til vognen. Døren var blevet lukket, jeg trykkede og trykkede på knappen - og - ja, så gik døren altså op igen, og ind fløj Hanne med bagage. Sådan! - og Hanne havde lige fortalt os, at hun elskede at gøre tingene langsomt og aldrig skynde sig! Tjo, man kan komme på andre tanker!

Bente ringede ved middagstid på min telefon. Hun var kommet væk fra gruppen i Arden og havde ikke lyst til at gå gennem skoven alene. Jeg stod midt i Hobro sammen med Lars. Han var på udkig efter økologisk ingefær og jeg skulle lægge dagbogen fra i går på nettet. Men lissom jeg skulle til at overtale Bente til at gå turen alene, lød der et lettelsens suk i den anden ende: De kommer nu! Og så var den reddet!

Det regnede, blæste og lynede, da de gik gennem skoven. Jesper gik sine egne veje og kom først frem til skolen. De andre fik sig et velfortjent hvil i en pause mellem bygerne!

Midt i Rold skov var en dejlig bænk!

Da gruppen var vel og vådt landet - se så hvad Lars diskede op med! Rå daddel-souffle!

Ud over den blandede salat var der i dag en jordskokkesalat med tomat,  rå løg og paranødder, en porresalat med sød kartoffel og hasselnød, Wakame-tang og og solris.

På info-mødet talte vi en del om, hvor man kan hente insiration og viden om denne måde at spise på. Jeg lovede at skrive nogle titler og adresser her. Og jeg skal nok opdatere listen her, når jeg kommer hjem.
Vegetaren, Nyt Aspekt, Mit Helbred.
www.mercola.com
www.treeoflive.com 
www.sunfood.com