Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 21 - Fredag d. 04. september - Fyrkat og en anden kat!

 
Ingen tvivl: Regntøjet sidder løst i dag! Wusch-cirklen blev indendørs på Brattingsborgskolen. Og så af sted mod Nr. Onsild og Fyrkat!

Lars og jeg fik en længere snak med Lars Ziethen om børn og forældre og lilla armbånd, og så kørte vi efter gruppen og fandt dem godt på vej til Apotekerskoven. Lars hoppede af og gik resten af turen med gruppen.
 
 
I Nr. Onsild var de på besøg i kirken – lille og smuk!
 
 
 
Jesper udforskede Fyrkat og fandt en ny sti langs åen ind til Hobro.
 
Jette forelskede sig i en lille kat, som gik med et langt stykke, indtil den kom for tæt på en farlig vej. Så tog Ulla den ind under sin jakke og bar den tilbage til stedet, hvor de først havde set den.
 
I Hobro lystbådehavn sad gruppen og spiste i læ af sejlklubbens hus. Til god underholdning for en flok yngre sejlsportsmænd, som spiste indendørs!
 
Tre gik den slagne vej ad landevejen til Valsgård. Og resten fulgte strandstien og ruten op mellem bakkerne i Bramslev.
 
 
 
 
 
 
Deltagerne havde mange, mange roser til dagens tur. Den er vidunderlig smuk, selv i øsende regn! Og selvfølgelig glat nogle steder i dette vejr.
 
Ved møllen kom gruppen dog ikke ind på grøn rute og endte derfor på landevejen lidt før Valsgård. Kun Jesper, som gik alene, kom til at følge ruten på hele turen i dag.
 
Udenfor skolen mødte jeg to piger fra 4. klasse, Sofie og Cecilie. De spurgte interesserede til vores vandring og jeg inviterede dem indenfor i hjemkundskab, så de kunne se vores plantemad. De deltog i dressing-tilberedelse og avocado-mos.
 
Her prøver de at smage på tang!
 
Vi siger  farvel til Hanne i morgen tidlig. Hun har været med os i 14 dage og udtrykker sin tak for turen, for inspiration til en helt ny madstil – det har været forbavsende godt! Hun var lidt nervøs for om hun ville kunne klare at gå så langt, for hun havde ikke nået at gåtræne på forhånd, men det er også gået fint. Som hun siger: det er helt vildt overraskende, at man kan føle sig så totalt smadret om aftenen og så frisk næste morgen! Hun udtrykker også stor glæde for den omsorgen for hinanden i gruppen. Vi passer godt på hinanden. Amen! – som hun sluttede med et stort smil!
 
Sov godt!
Birthe