Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 17 - Mandag d. 31. august - Nøej, hvor er altså laaaangt til Fårvang!

Dagen begyndte med morgensang på Gl. Rye skole! Skoleleder Torben Steen er en god fortæller, og ungerne lytter til hans Danmarkshistorie. Ordvalget passer lige til børnenes sprog og skaber tydeligvis billeder hos dem.

Vejret er overskyet, men det regner ikke! Rigtig godt vandrevejr. Etapen er turens længste - godt 30 km.
Første stræk går op over åsen ved Langebakke. Her observeres både rådyr og ræv!

Ved 10-tiden er gruppen nået til Ry og holder første pause.

Køkkenholdet tager en tur til Laven og går gruppen i møde for at tjekke, om stien ved søen er farbar. Det er den, og vi går videre for at møde de andre. Uden held. Vi går til Alling og videre. I Alling får vi i øvrigt øje på denne fine lille opfordring.

Og vi går og går! Og vi møder dem ikke. Til sidst vender vi om og går tilbage til bilen ved Laven station. Det viser sig, at de alle har sidet på den anden side af kirken i Alling, da vi gik forbi! Vi fik da en dejlig lang gåtur!

I Mollerup er det frokostpause. Nogle sidder lige nord for den gylleplagede lille by - og andre er gået videre til en privat have på Bjarupvej og får sig en hyggelig passiar med Kurt, som hermed får en hjertelig hilsen og tak for sin gæstfrihed!

Ved 18-tiden på Fårvang skole er deltagerne endnu ikke dukket op. Jeg går en tur op til byen for at kigge efter dem, men nej, ikke skyggen af dem!
Ved halvsyvtiden vakler Bente og Kirsten ind ad døren! Heldigvis med store grin - og stønner: det var altså meeeget langt! Bente hævder, at hendes ene fod har pevet det meste af dagen!

Da resten af holdet kommer, får de serveret te, og selvom de er helt "færdige", er der energi til at spøge og grine. De får mad og et bad og går direkte på underlagene! Ruten kigger vi på i morgen tidlig.

God nat og sov 7 kvarter i timen!

Kærligst Birthe