Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 13 - Torsdag d. 27. august - Det bruger vi ikke her....!

Der er een sætning, et motto, som går igen på turen: Det bruger vi ikke her! Det lyder hver gang, der bliver sagt noget, som bare dufter af noget, som vi helst vil være foruden. Regnvejr?? Det bruger vi ikke her! Vabler??? Det bruger vi ikke her! Ind i mellem fyger det med humørfyldte og drillende bemærkninger. Stemningen er høj -  også selv om kroppene ind imellem er lidt trætte sidst på dagen. Men det forhindrer altså på ingen måde de kvikke bemærkninger og de grin, som følger med!

Morgensamlingen foran Vinding skole. Bagefter fortalte skolesekretæren, at hun havde nydt vores sang!

Turen gik ned mod Vejle fjord. Her gås under sporene og broen skimtes i baggrunden.

På Økolariet blev vi budt velkommen af Finn Lillethorup. Dejligt, at han og Martin ville lukke op for os to timer før normal åbningstid. Tak for det til jer!

Det var så absolut dagens højdepunkt at opleve Vejles kloaker og meget andet spøjst i Økolariet. Der blev i hvert fald talt meget om det! Også sagt, at det kun bliver en appetitvækker, for der er så meget at se og og opleve, at de fleste vil tilbage og bruge mange timer dér en anden gang! En af kommentarerne gik på, at man som københavner har godt af at komme til provinsen og se, at man virkelig også kan noget særdeles kreativt her! Det er virkelig dygtigt sat op, lød det!

Der var vrøvl med rutebeskrivelsen på den nye del af dagens strækning. Nogle havnede ude på lossepladsen, og det var jo ikke hensigten. Men de fandt da atter fodslaw og ind på stien til Knabberup.

Næsten fremme ved Jelling kiggede vi på musebøgen, seksbøgen.

Om aftenen var der vege-sushi på menuen - god tilslutning til den menu!

Lars Bak, Breagerskolens aftenpedel, er på besøg i hjemkundksab til en hyggelig passiar! Det er efterhånden som at møde gamle bekendte, når vi kommer frem til skolerne.

Vi har fundet Jespers bøllehat på Vinding kirkes toilet i dag - til gengæld har Hanne ikke set sin mobil siden i morges! Sådan går det lidt op og ned.

Endnu en dag med fint vejr!

God nat og sov godt!

Birthe