Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 8 - Lørdag d. 23. august - Regn i Nyborg

Det er turens 7. dag og vi er vågnet op til REGN REGN REGN. Det er nogle seje folk vi har med os, for INGEN, og jeg mener INGEN, har så meget som sagt et lille pip om det i negative vendinger. "Vi må jo bare på med regntøjet..." siger Ulla. Og er klædt i så meget regntøj, at kun hendes ansigt med briller ses... Jeg benyttede mig af adgang til bilerne og cykler derfor ikke rundt i dag, men bruger tid på Nyborg Bibliotek for at få lidt mere "kød" på dagbogen... Mine tanker går til deltagerne på vejen!!!

Vi sagde i går farvel til en del af deltagerne - de fleste af dem stod af i Korsør: Susan, Birgitte og Andreas. Kim snuppede den dejlige sejltur med og hoppede af i Nyborg. TAK for denne gang, det var skønt at  møde jer og have jer med. 

 

 

I går aftes lavede Anette så Yoga med resten, og da hun kl. ca 21.30 kom ned i køkkenet, sagde hun med stort smil på læben: "De sover!!!" Vi spurgte, om hun havde puttet dem eller blot lavet yoga. Det var vist det første, der var tilfældet. 

Turen i går blev udnævnt som den smukkeste indtil nu, og jeg tror da også, at turen langs stranden efterfulgt af en strækning i "højskov" med udsigt ud over vandet bliver svær at slå. Fantastisk at kunne gå i sit eget land og opleve så smuk og storslået natur. Det er jo også en del af Fod på Livet.

Jeg er avanceret i grader som medie-medarbejder qua min indsats og har nu fået en cykel stillet til rådighed. Det er fint sådan at kunne drøne rundt og have mere overblik over dagen og gruppen. Og husk så på, (så ingen får ondt bagi:  )  jeg gennemførte turen til fods i fjor, alle 4 uger, så jeg VED, hvad deltagerne GÅR igennem... Nu oplever jeg blot min egen  version af Fod på Livet og har tænkt mig at kalde den (cykel-)styr på Livet.

Mona Heuser, Styr på Livet, Nyborg.