Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 7 - Fredag d. 22. august - Stadig problemer - nu med billeder.

(Vi er desværre stadig ramt af tekniske problemer, og kan ikke få billeder på siden her. Jeg fotograferer ellers ivrigt!!! Vi arbejder på sagen, og så snart det lykkes os, vil jeg gøre opmærksom på at der er kommet billeder på hvilke dage.)

Så er det lige tid til en lille bitte hilsen, vi er nået til Korsør og skal forlade Sjælland om en time. Det har været et par fantastiske dage de seneste, dog blev vi angrebet af kraftig regn i går på vejen fra Skælskør. Der var mange der blev RIGTIG våde.

Men, i onsdags gik vi via Rønnebæksholm, et gods der ligger i Skælskør. Det var en stor oplevelse, med en meget smuk havegård, opbygget som den så ud for 300 år siden. Der er  en masse af  urter og pryd, samt grøntsager. En lærerig oplevelse, hvis man vil lære/genopfriske navne på MANGE forskellige planter. Keld Kryger er gartneren der står for denne have, og med sig i haven har han Henning, Ib og Hanne.

 

 

Henning, Hanne og Ib.

 

Ellers har vi haft rigtig god mediedækning på, vi har haft flere lokale medier på besøg, og i går aftes gav Kim og jeg interview til Radio Solskin, en sjov oplevelse. Sad i studiet med høretelefoner på, og skulle snakke i mikrofoner. 

 

Mona og Kim på Radio Solskin. 

Det er ved at være tid til at vi skal sige farvel til en større gruppe, det er lidt sørgmodigt.  Flere når alligevel at lære hinanden at kende ude på turen, så der vil nok være lidt anderledes stemning i aften.

Anette lavede energi øvelser med os i går morges, hvilket bl.a. består i at "nulre" ansigtet, hive sig selv i ørene, og klappe på mave og bagdel. Ærgeligt at vi ikke må hive andre i ørene!!!

Anette nulrer øjenbryn.

 

Birgitte og Rita.

 

Liss, Annette, Pernille, Nina med gulerod i munden, Anette B. og Elena arbejder på ryggen.

 

Finn, Kirsten, Kim (kan lige skimtes) og Anny banker ben.

 

I går aftes var det Skyes tur til at introducere intuitiv sang.  Det var noget der gav mange  "én på opleveren", som Nina, sagde.

 

Indtil vores "back-up-mand" er inde for rækkevidde, vil der komme mindre på dagbogen end først ønsket. Men vi vender tilbage, det lover jeg.

Alle har det stadig godt, også den deltager som i onsdags faldt på badeværelset, og pådrog sig en brækket arm. Hun er med gode ben, og har rejst sig igen efter denne noget dumme oplevelse.

Mona Heuser, Fod på Livet, Korsør.