Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 18 - Tirsdag d. 02. september - Hvepse og rappe ænder.

Denne smukke solsikke følger os på turen...

 

Der gøres klar til dagens etape - som ikke skulle være så lang som i går.

 

Ansigtet køres i stilling... Aase og Kirsten.

 

Kirsten og Elena ved et godt hvil og et godt støttende træ. 

 

Aase får sig lidt at spise, og konstaterer at benene er trætte efter gårsdagens tur.

 

Fotografen foran linsen... 

 

En rigtig giftig "satan" - men flot er den!!!

 

Sådan bliver man fri for hvepse... Annette bed et stykke æble af, I MENS hvepsen sad på den anden side af æblet, gelejdede hvepsen over på det nu frie stykke, og VUPTI - så havde hun sit æble i fred!!!

SÅDAN, Annette.

 

2 fine damer på bænken - Helen og Rita, med benene i vejret.

 

Rita med vind i håret.

 

Skye med (de sure, eller var de søde..?) hoppende rønnebær.

 

Ved et fint gadekær - Rita, Helen og Annette. 

 

Her et par rappe ænder...

 

Jeg er nået til Annette Dich, 47 år, Værløse. Annette er hendes længere oppe på siden med æble i munden...

Annette siger; Jeg googlede "pilgrimsvandring" og så kom dette her frem.  Og det skulle jeg IKKE, for det her var jo ikke en "rigtig" pilgrimsvandring! De var jo nede i Spanien... Som jeg blev mere og mere vidende omkring dét at gå Caminoen, fandt jeg ud af, at denne her tur nok ville være en rigtig god "jomfru-tur" for mig, da jeg har en utilstrækkelighed omkring dét  at finde vej. Jeg kunne jeg lige se mig selv tudende i en hvedemark i Spanien. Og det havde jeg ikke brug for. Så derfor valgte jeg dette her.
Men en anden af grundene til jeg først ikke valgte  FpL var, at der ikke serveres kød. Det harmonerede ikke godt med min kost. Jeg spiser kød og grøntsager, ingen kornprodukter. Jeg ville gerne have haft kød. Så kom jeg til at tænke på at en måned uden kød kunne jeg sagtens, nu jeg har haft ændret min kost, da jeg begyndte at de-toxe i januar 2007. Og det går godt indtil nu. Ingen problemer.

Om udrensning siger Annette: Jeg kan her på 18. dag mærke noget udrensning i mundhulen. Og et par enkelte bumser er kommet, ellers kan jeg ikke mærke noget. Jeg er også vant til at spise noget lig dette her. Jeg har fået nogle indsigter, på vej ud af landevejen, efter de første 12-14 dage. Jeg vidste godt at der ikke ville ske noget inden da. Kroppen skulle lige indstilles på det her. Jeg har lige i disse dage fået pillet nogle "lag af", i forbindelse med min barndom og mit nu voksne liv. Det handler om kærlighed, og se på min barndom med nye øjne, og derved også mit voksne liv. Og for første gang i lang tid, 2-4 måneder, havde jeg til min overraskelse ikke ondt i lænden da jeg vågnende i morges, og jeg har en overbevisning om at der er forbindelse mellem krop - sind og sjæl, og at den oplevelse de foregående dage, har med dét i lænden at gøre.

Anette synes at atmosfæren i gruppen er fin, der er en kærlig ånd, som hun siger. Masser af knus og kram. Vi kan gå ud og ind af hinandens "grupper", og det er fint med både at kunne være social og også at kunne trække sig for sig selv når hun har brug for det.

Efter turen vil Annette helt sikkert nedsætte sit kødforbrug, hun vil stadig gerne spise lyst kød, men den der bøf på 150 gram som hun tidligere kunne spise uden problemer, den tror hun ikke hun vender tilbage til. Men at spise sådan her kommer hun heller ikke til.
Annette kendte meget i forvejen, blot ikke Amarent og Quinoa, som hun vil tage ind, da det er blevet hende fortalt at det er frø, og ikke korn. Hun vil helt klart lave en anden fordeling på sin tallerken, med flere grøntsager og mindre kød.
Da Annette spiser efter de-tox konceptet, har hun ikke været ramt af abstinenser, der har ikke været nogen "kolde tyrkere" for hende.

Annette synes FpL konceptet er fedt. Hovedårsagen til denne tur for hende, er større selvindsigt, og da hun har haft nogle hårde måneder rent arbejdsmæssigt i årets første 6 mdr, så havde hun brug for at trække stikket ud. Og så det at gå i Danmark, og se det på en anden måde har også været dejligt, siger hun. Annette har brug for at trække stikket ud, så jeg slukker båndoptageren og slipper Annette løs i det frie liv.


Mona Heuser, Fod på Livet, Mammen.