Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 4 - Tirsdag d. 21. august - De seje fra F-klassen på Marienbergskole! - og et syn på tunger!
Det er mysli- og frugttid på Iselinge skole.Vi har besøg af F-klassen fra Marienberg - det er efterhånden blevet en hyggelig tradition at møde Svend Åge hvert år og følges med hans elever. Vi får nogle dejlige snakke undervejs og der opstår fine venskaber på tværs af aldre.


Her er Svend Åge, Jeanette og Jonas og Martin i baggrunden.

På vej - ud forbi Svend Heinild Centret.

Pause ved Kastrup skole - Her Yonna, Karin og Jytte.

Her er et dejligt smil - dem får vi mange af hos Mona!

Camilla fra F sammen med Mona, Charlotte og Anette.

Ud over mosen.

Aase...

Jonas og Martin er nået ud af mosen og har fået fast grund under fødderne igen!

Svend Åge, Jeanette, Ankie og Helene.

Om aftenen på Mogenstrup skole studerer vi tunger..... dem findes der som bekendt mange af.... de røde, de grå, de hvide, de gule, de spaltede, de kløvede, de spidse, de tykke, de smalle, de svampede, de belagte, de prikkede, de revnede, de bulede, de mærkede, de hvasse, de skarpe, de manipulerende, de..... nå ja, og så de lækre - dem, der er lyserøde med et tyndt, fint lag gråhvidt og som smager sødt og blødt!!!

Annesøs tjekker planchen for Helle

Og her for Anne Christine. Jo, jo, man er vel ikke sygeplejerske for ingenting!

Anette fra Rødby og Helle fra Helsinge om denne dag: den 21. august 2007

Turen fra Vordingborg til Mogenstrup. Distance ca. 26 km

Vejrudsigten havde sagt vedvarende regn, så regntøjet var fundet frem, men da det er tungt at bære, valgte Anette at lade det blive i bagage bilen…..Det skulle hun ikke have gjort - halvvejs ude på ruten blev det jo temmelig meget regnvejr, og samtidig en ret kraftig blæst. Vi blev drivvåde, men humøret fejlede ikke noget! Da vi kom til en kirke, smed vi sko og sokker og lagde os på hver sin bænk i våbenhuset. Det er utroligt, hvad man kan få for sin kirkeskat! Kirkegulvet var dejlig køligt på de varme fødder, og Anette følte trang til at synge ” Se nu stiger solen” Det lød rigtig smukt -synes vi selv!
Ellers var turen meget smuk og varieret, bakket og med høstede marker. Vi gik 2 km langs et egehegn med flere hundrede år gamle egetræer - på den anden side stod små bitte juletræer på lange rækker og ventede på at blive lige så store….