Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 16 - Søndag d. 02. september - I Danmarks hjertechakra

Vildt dejligt! Det er naturen vi taler om! Her er så smukt, at vi næsten alle sammen har fablet om at kunne bo her og gå ture i disse omgivelser mindst en gang om dagen! Himmelbjerget og dette landskab ligger præcis på midten af vores rute fra Gedser til Skagen. Så nu er vi halvvejs!

En flok af deltagerne har været på Vissinggård og set de mest fantastiske kurvefletninger af Eva Seidenfaden, en navnkundig pilefletter. Her stødte de også på æbler, som sendte dem et godt stykke af vejen mod Paradis!


Igen masser af dyre oplevelser!  Charlotte er blevet invaderet af blåbuede biller. Da det kriblede i nakken blev hun obs på deres tilstedeværelse! Men som Mona tørt erklærer, så var det vist noget andet som også kriblede - de to havde nemlig sammen med Herdis mødt dagens helt store eventyr: BS.

Jeg tænkte ved mig selv, da jeg mødte dem i Ry, og deres øjne strålede, at de havde set et under. Og det var da lige før. Mundene løb over af beundrende kommentarer om helten, som først var kommet på cykel sammen med en cykelrytter og så..... minsandten - var kommet tilbage. De mente bestemt, at BS havde smilet til dem.... Jo, ... - og så står jeg der, og spørger naivt, hvem denne BS er..? En rigtig mand! siger de tre i munden på hinanden... med skægsstubbe og det hele! Værsågod og spis! Om de kunne invitere ham til aftensmad? Ork jo....!

Her er påbegyndt "suttetræ" nær Ry.

Rødderne på denne bakketop ligger som et fint net.


Charlotte havde været fire meter fra en kronhjort og stået og set den ind i øjnene.... ikke at det kunne slå BS-mødet af pinden. Og alligevel.... ved nærmere eftertanke. Og så var der frøen, som lå med hånden på hjertet og den anden visende mod himlen...!
Harer og et egern.
Mona agerer kronhjort!


På Mølleskolen tager Ankie og undertegnede det store alarm-kursus. Det lykkedes på trods af alle vore anstrengelser at få alarmen til at gå allerede før aftensmaden.....! Store skoler og store forhold...!
Kort og ruter til morgendagen studeres nøje ved aftensamlingen. Lis, Yonna, Karen.Her et kig ind i sovesalens tiltørreophængning.