Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 15 - Lørdag d. 01. september - En fredelig dag

Så er der sol igen! Det ER nu det bedste, selv om forandring fryder!


Turen fra Tørring er afvekslende og smuk gennem landskaber, som minder om at gå i Østrig - med skov og lidt hedeagtigt - lyngen blomstrer!

Vi har besøg af Tine og Charlotte fra UniSans, Skanderborg.Camille og Ingvard i en ikke tyggende situation..... Så vidt det kan skues!

Her er Anne Christine ved en malerisk sten - og herunder ses det, som flere betegnende som det grimmeste tag, de nogensinde har set...!

En flok kom til globryllup i Bræstrup kirke! Det virkede lidt som om tøffen i baggrunden vakte mere interesse hos de gloende end brudeparret.

En lille flok er ankommet til skolen.

Anny bliver budt velkommen af sin mand og sin hvalp.

Aftensmaden indtages af lidt trætte vandrere. Her Aase og Trine.

Vi samles til aftenhygge og udveksling.

Det har været en dag med mange dyreoplevelser: vildsvin, parrende bier, so med smågrise, en stor Ara - pappegøje for de ikke indviede! citronsommerfugle, pindsvin og en ræv. Nogle har set store flotte svampe og overvejet, om vi kunne spise dem. Støvboldene går vel an, men Guldgaffel og Stinkende Præstepik, ved jeg ikke om kan spises...?
Helle og Annasøs har gået om kap med det lokale postbud over flere km og haft megen sjov ud af dét.
Helle meddeler, at man godt kan lugte, at der ikke findes mange økologer i dette område.
Det forlyder, at varmtvandsbassinet i Brædstrup svømmehal er en salig oplevelse - man kan således lave Continuum-øvelserne blot svævende i varmt vand.
Til de korte meddelelser høre følgende: Tillykke til Inge Ambus med de 60 år. Vi overfører mentalt en buket hornvioler af de smukkeste, vi har set på turen.
Og så hører det med til denne dag, at Brædstrup skole har vist sig at være en sand fornøjelse at besøge: indendørs er her rent og ordentligt, som kun få skoler kan mønstre det - de kære mennesker, som gør rent på dette sted, får her vores allerstørste ros og respekt for at nusse og hæge om denne del af børnenes hverdag.