Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 13 - Torsdag d. 30. august - Vejleturen

Denne morgen  går vi ud over motorvejen og tænker, at vi har det som blommer i 23  æg! Sammenlignet med de, som befinder sig som sardiner i en dåse!

Bilerne på broen ligner små episoder fra ens liv, siger Trine.

Økolariet har meget imødekommende åbnet deres døre specielt for os i dag klokken 09. Finn Lille Thorup holder en kort og præcis introduktion, og vi tilbringer en times tid med at kigge på de interessante udstillinger under havets overflade, miljø-oplysninger og de spændende modeller og plancher over dét, som skal blive til det nye Vejle.

Helene har ikke kunnet finde sine stave - de blev væk i går! Men Charlotte og Mona har haft et behageligt og udbytterigt møde med InterSport-manden, som gav dem et tilbud, de ikke kunne sige nej til: stave til 700 kr. nedsat til 500. Specielt for dem! Og det nyder Helene så også godt af. Hun har fået nye stave. Nu gælder det om at holde godt fast på dem, Helene! Det forlød hos Intersport-manden, at MBT-sko er særligt gode at gå i, når man går med stave. Det lod Helene sig ikke sige to gange: Her er hun med nyerhvervelsen! Wauw, hvor er det smarte!
!
Selv vi Helene ikke kigge i linsen!

Køkkenholdet i aktion! Sonja lægger sidste hånd på avocadoerne!

Ankie når også at være med, når de tunge løft og de mange kasse i madbilen har fået, hvad de skal  have.


Kirsten holder sig mest til salaten, som hver dag står frem med sine indbydende farver og dufte!

Ankie og Annasøs lægger tøj sammen for hjemkundskab.

Irene, Lis, Karen synger af karsken bælg.

Birthe og Margit - Margit havde en sød oplevelse i dag: Da hun stod der midt i regnen og skulle have sit regnslag til at falde på plads ved Skibet's kirke, var 4 personer på rygepause. Pludselig siger den ene: Skal du have hovedet ud gennem ærmet? - der hænger en hætte her omme bagved! Og så tog han og drejede regnslaget på plads for hende!

Anny og Ellen med på et godt grin!

Ankie og Charlotte ligeså - ved aftenmødet.

De store grin skyldes disse damer. De har lavet en anti-vabelsang med udgangspunkt i at dét, man fokuserer på, skaber man mere af - så sangen handler meget lidt om vabler og mest om mad, mos, makulering, møg og mødet med en dræber-snegl De flerformige udgydelser har modtaget tilskud fra Yonna og Karin - især på humør-killer-ruten fra Pårup til Morud!