Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 10 - Mandag d. 27. august - I latterens tegn
Aase og Helene ved morenbordet! Jeg tror Helene har fyret en joke! De ligger på lur på den dames læber ustandseligt!


Jeg kunne ikke stå for denne rosenmark - den måtte beses lidt nærmere.


Dagen har budt på tørvejr og først regn, da vi kom frem til Brenderup skolen.

Vi har tygget endnu en gang på de små firkenter og prøvet dét med en lille portion først og en større bagefter. Det går sådan nogenlunde. Den med at man skal holde sit hoved koldt, sine fødder varme og ikke putte for meget i sine tarme, hvis man vil have det godt, kan vi alle trænge til at høre og efterleve. Det var efter sigende en berømt tysk læge, som kurerede sine patienter for alskens genvordigheder for små 300 år siden. Dan han døde af alderdom var alle datidens læger meget forhippede på at læse  hans efterladte papirer. Derfor samledes de i stort antal på en fastsat dag for at se, hvad han havde efterladt sig af guldkorn. Da de åbnede kassen, som de troede indholdt hemmeligheden i form af opskrifter på en masse medikamenter, fandt de på bunden af kassen en notesbog. De åbnede den og bladede igennem de mange blanke sider - og fandt nederst på den sidste side den korte meddelelse. Som i øvrigt stemmer helt overens med nutidens mange videnskabelige rapporter om, at hvis man vil leve godt og længe, skal man altid undgå at spise sig helt mæt. 

Klokken halv otte kommer Else Bie. Fruen i lys blå overdel og hvide benklæder! 

Sammen med hende har taget svært ved at blive liggende på gymnastiksalen.

Efter en kort intro varmes der op med lidt klap.....

Det bliver dog snart mere avanceret.... jeg ved ikke lige, hvorfor sådan en pind er på sinplads her.... i denne gruppe plejer det ikke at være et problem at åbne munden... ejheller at holde den åben overlængere tid.....! Kære Charlotte og Aase der er noget galt .... en kæp skal anbringes i øret ....???!!

Lis bag en enkelt tremme....

Ellen bakser med at holde noget på plads... vi ved ikke hvad... Helene kommer med garanti med gode råd....!

Mamma Mia.... Irene og Anny koncentrerer sig.....tydeligvis.....!

Karin, Ingvard, Anne Christine og Camille holder tungen lige i munden.. ..oh ve og skræk: hvad der dog kommer ud af den....!!!

Efter de første balanceøvelser begynder mylderet ud over læbekanten..... lydene er hjertegribende...  Charlotte, Aase og Jette for fuld skrue...! Og lige inden de går over i latterkramper...!

Undrer lidt på, om mundvigene falder ned på plads af sig selv efter denne aften....?

Det er ihvert fald gået voldsomt ud over næserne - kan det monstro være smitsomt... !?
Det har været en dejlig aften - stor tak til Else Bie, som du finder mere om på www.elsebie.dk !