Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 9 - Søndag d. 27. august - Fyns våde velkomst!

Birgitte foreslår, at vi synger en morgensang, så vi tager Marianne Hansen’s sang om Fod på Livet fra 2004. Dejligt at du lavede den til os Marianne. Den lyder sådan: 

Melodi: omkvædet til ”Vi er flickorna i Småland”...

Vi er ’Fod-på-Livet’ vandrere med solskinsmad ombord.

Vi er helt fyldt op med energi til livets store ord.

Så kom bare an, få konditionens puls bragt helt i top.

Snart efter følger sikkert også sind, sjæl og krop.

 

Vi laver lidt meridian-strygning på hinanden for at få energien i top, og så går gruppen mod Odense, Zoologisk have, Brandts klædefabrik og mange andre spændende ting.

Heldigvis når vi  Odense, inden vejrguderne synes, at vi skal have den første rigtige dåb. Det giver sig til at regne først på eftermiddagen – ikke bare småt, men i stride strømme. De fleste skovstier bliver til et pløret ælte, så vi må op og gå på Ruggårdsvej det sidste stykke til Morud. Her er Havrehedskolen vores base til i morgen tidlig.
Der Der tørres støvler med hårtørrer uden særlig effekt. Kl. 22.00 kommer en lærer med det service, hun har lånt på skolen, og da hun ser hårtørrerscenen, siger hun omgående: Vi har da et tørrerum oppe i SFO’en! Da den besked når de næsten sovende i gymnastiksalen, bliver de pludselig meget vågne! - og myldrer af sted med de våde støvler. Og snip, snap, snude så er den historie ude. Og alle har tørre støvler mandag morgen!