Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 5 - Onsdag d. 23. august - Fra Næstved til Hyllinge

Onsdag
Efter at have sagt farvel til skolen og Lean, som erhverver sig endnu et Fod på Livet-armbånd uden at have "fortjent" det som gænger - vi synes alligevel han fortjener det, fordi hans skole er så dejlig at overnatte på - starter vi ud med fire nye deltagere på denne etape. Vejret er  smukt: lidt vind men ellers perfekt til at gå i. Første stop er Rønbæksholm  lidt før Næstved. Et gammelt gods med en romantisk pavillon hvor Grundtvig siges at have boet og forfattet, men det sidste er der delte meninger om. Som sidste år får vi lov til at høste bønner, rødbeder, fenikkel, majs og squash.
Så hentes der brød i Helsekosten - dvs det tror vi - for fragtmanden, som formodes at  bringe det, meddeler, at han desværre ikke har vores med! Om igen: Bageriet Aurion i Hjørring hjælper beredvilligt, som de har gjort først på ugen, da fragtmanden også fik brødet anbragt alle mulige andre steder end hos Fod på Livet. Vi ender med at have brød nok til en dag og næste dag indfinder pakken sig som lovet.
På Hyllinge skole bliver vi godt modtaget af skoleleder Lars Ebert. Vi får lov at låne hele fløjen. Om aftenen fortæller Ingvard en mystisk historie om at gå efter sit kort og tro, at han går den rigtige vej, mens han alligevel ender præcis dér, hvor han startede. Han havde ønsket at gå over Fladså-bakker helt alene, men et eller andet gik helt anderledes, end det plejer at gå, når han vandrer i naturen. Han kom i hvert fald til at gå meget længere end han regnede med den dag!