Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 24 - Mandag d. 11. september - Havørne i Lillevildmose og en borgmester for sundhed!

 

Solen står op i en kølig dis. Det tegner til endnu en smuk dag.

 

 

Der synges til afgang i skolegården.

 

Vi aftaler, at alle mødes ved Hals/Egense færgen, idet Hals’ borgmester har sagt ja til en invitation til at møde os der sammen med et par journalister fra Hals’ lokalavis og Nordjyske Medier.

 

Ude på ruten langs Lille Vildmose reservatet har deltagerne været heldige. De møder to ornitologer, som viser dem to store havørne i deres kikkerter. Det havde været dagens højdepunkt.

 

 

Jeg har brug for en netadgang for at loade dagbogen op. Men det er ikke nemt i dette område. Da skolen, biblioteket og turistkontoret har erklæret, at det kan de desværre ikke, ringer jeg til borgmesterkontoret i Gandrup og spørger, om jeg kan låne en internetforbindelse hos dem. Jeg bliver stillet om til IT-eksperterne og får en venlig mand i telefonen. Han vil gerne hjælpe mig, men skal lige spørge chefen – og vupti, 5 min. efter er jeg på vej til Gandrup og en netopkopling.

TV2nord ringer og spørger, om de må komme og tale med mig og ønsker senere at finde deltagerne ude på ruten. Klippet bliver sendt om aftenen, hvor alle vores deltagere ser indslaget på en nærliggende kro.

Kl. 15.00 ankommer Hals’ borgmester Bent Sørensen på havnen. Han er venlig og interesseret i emnet sundhed.

 

Han hilser på deltagerne og især på vores eneste nordjyde Ane Kirstine Larsen fra Nørre Sundby. De to har tidligere været lokalpolitikere sammen gennem 12 år.

Der skåles i Helios safter og borgmesteren siger, at han synes om drikken! Der er to fotografer med os fra Hals Avis og Nordjyske.

 

 

Vi har fået besøg af massør Birte Lauridsen. Hun vil give deltagernes muskler en lille omgang hver dag her i den sidste uge før Skagen.

Godnat og sov godt!

 

Kærlig hilsen

Birthe