Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 23 - Søndag d. 10. september - Stadig spor efter stormen sidste år!

For at se hvordan ruten er gennem skoven her til morgen, indhenter jeg gruppen på cykel, inden den går ind i Skørping skoven mod øst. Vejen er gravet op her, og vi ender alt for hurtigt uden en sti under fødderne. Heldigvis har vi lokale dags-etape-deltagere med.

 

Da vi endelig er kommet ud af skoven, er klokken blevet alt for mange, og jeg vælger at tomle den tilbage til Skørping. Det har jeg ikke prøvet i 20 år, men her går det nemt.

 

Da nøglerne til skolen er afleveret til pedellen på hans adresse, kører jeg tilbage til Rebild bakker og nyder en times ro og fred i de smukke lyngbakker. Esther og Leanne er kørt ned til Brune Bakke og går en tur ind til Ravnkilde og gennem Dybedal.

Vi mødes senere i Kongerslev ved skolen. Vejret er helt i top og deltagerne kommer slentrende og har nydt turen i fulde drag. De får så lige en lille ekstra tur, idet badet ligger helt nede i Kongerslevhallen!

Skolens pedel Jan Simonsen er venligheden selv. Vi får sangbøger udleveret og tager mange runder til te-drikningen om aftenen.