Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 11 - Tirsdag d. 29. august - Begivenhedsrig dag!

Dagen gryr på Brenderup-skolen med de gode og rolige vibrationer.                                                                                   Kl. 8.10 indfinder Ib og hans 8. klasse sig og snart efter de fire øvrige klasser, som skal med på dagens etape og til Vejlby Fed. Det er et langt optog på godt 100 børn, som snor sig gennem Brenderup bys nordlige del og ned til stranden ad Varbjergvej. Humøret er højt. Og da jeg senere på dagen taler med nogle af eleverne, syns de turen har været fin. De har blot lidt ondt i benene, siger de og spørger, om vi ikke får ondt af at gå så mange dage i træk? Og jo, det gør vi af og til, må jeg svare dem.

På skolen er køk-holdet færdig med de mange gøremål i forbindelse med morgenmad, flamingokasser og køleelementer, som skal til for at turen kan "køre". Det er et sejt job, på flere planer at holde 25 personer med mad, når alt skifter konstant.  En  stor tak til jer, som er med til at få det til at fungere!

 Her er Kirsten, Erik og Esther ved vores daglige køk-konference, hvor vi evaluerer og aftaler dagens videre forløb.

Ved 15-tiden ankommer deltagerne til Strib bådehavn.Der strækkes ud og hygges.

  

Ole Håning og hans sejlerkollegaer er for 4. år i træk vore skippere over Lillebælt. Dejligt at I har lyst til denne årlige tur med Fod på Livet. Vi hygger os gevaldigt!

Ankommet til Jylland begiver vi  os op nord for Fredericia. Her er et stemningsbillede fra stien.

Og her har Lissa mødt "et par venner"