Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 4 - Onsdag d. 16. august - Endnu et hold skønne børn med på dags-etapen!
Vi stod godt nok tidligt op til morgen. Kl. 4.30 lød en besynderlig rumlen og lyset tændtes over vore hoveder. Tid til rengøring! Så de store smil kom frem og nogle rykkede "sengestolperne" ind over næste dørtærskel. Men vi skulle alligevel op kl. 5.15 for at nå det hele, så hvad p.....
Man kan sove når man bliver gammel, er der nogen som siger. Og det er der længe til. Så på med handskerne, ud med køleelementerne, bytte-bytte i flamingo-kasserne, vand på myslien, gnubbe æblerne, dræne mandler og nødder og have gang i gulerødder og salat til frokostposerne!

F-klassen mødte os i gården. 7 gæve teenagere, der vist havde en fornemmelse af, at gå-turen blev længere end den sædvanlige tirsdags-tur til svømmehallen og tilbage igen. Men efterhånden som grupppen kom gennem byen, gik det ganske godt. Jeg mødte dem lidt før Kastrup skole og efter et lille hvil her, gik vi ned over Barmosen. Her kom der gang i mange gode og spændende emner hen over mosevejen græsmidte. Ved viadukten sagde jeg og Marianne farvel til gruppen, og på billederne kan man se, hvad nogle af deltagerne fik at se hjemme hos Mikkel. Det havde været spændende og sjovt, og turlederne har udnævnt endnu et hold Solskinsbørn.
Stor hilsen til både børn og lærere fra Fod på Livet!

Om aftenen på Mogenstrup skole havde vi besøg af Tommy Kobberskov fra Panacea. Tommy fortalte om EF Essentielle Fedtsyrer og menneskers behov for at få sundt fedt, så vi kan tænke og handle og opleve, at vor fysiske krop fungerer optimalt. Som Tommy udtrykte det: Vi må have lov at ønske os selv op på sejrsskamlen. Et afbalanceret forhold mellem Omega 3 og 6 er afgørende for at kroppens mange funktioner er i topform. Her i projektet nyder vi godt af Udo's Choice fra Panacea. Den fyldige smag er prikken over i'et på vores Solskinsmad! Se evt. opskrift under knappen Solskinsmad.