Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 28 - Lørdag d. 09. september - Næstsidste ! - og langs vandet......
Vi nærmer os. Der er bestilt billetter til hjemrejsen, og der høres udsagn som: Det er nu lidt mærkeligt, at det er ved at være slut! Hvordan mon det bliver at komme hjem efter det her? Jeg vil gerne spise Solskinsmad, når jeg kommer hjem, men jeg ved da ikke, hvad de andre vil sige. osv.

Her er lidt "morgen" fra Strandby skole.


Og så er vi gået ud på næstsidste rute.Der slås et smut omkring Strandbys store, gamle morbærtræ.

Susan Jensen, freelancejournalist, er med på dagens etape. Hun lover ikke, at hun kan følge med, men da jeg møder gruppen lidt før Ålbæk, er hun stadig med og synes ikke det har været slemt. Vejret er fint gåvejr. Ikke så varmt og tørt.
Ved tre-tiden kan vi tage bagagen ind på Ålbæk skole. Der rulles underlag ud og snart har alle været i bad. Et dejligt varmt bad hører vi i køkkenet. Så vi glæder os i dette øjeblik til at stifte bekendtskab med de rigelige stråler. Det er nu engang en ganske stor luksus at være på en skole, som har afkalkede brusere.
Efter aftensmaden tager Susan et nap med opvasken, så vi alle kan sætte os og gennemgå dagens program i morgen. Starten er som sædvanlig kl. 7 med morgenmand, kl. 7.30 frokostpakning, kl. 8.00 sang og afgang. Kl. 8.20 skal vi mødes med TV-nord på stranden (det viser sig dog, at det er avisen Nordjyske, som stiller op og ikke deres TV-redaktion!)og ca. kl. 16.00 agter vi at være på P-pladsen ved Grenen nord for Skagen.
Så her kl. 21.00 er alle gået i poserne! God nat!