Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 27 - Fredag d. 08. september - Fysserne i Sæby hjælper en deltager
Sæby ER bare dejlig! Hvis man/jeg skulle bo i Nordjylland, kunne Sæby være et bud! Hvorfor? Den er varm og charmerende at komme til og folk er venlige!
Gruppen går af sted som vanligt kl. 08.00. Ned gennem byen, mens skolebørnene kører den modsatte vej ud til skolen. Forbi kirken og ud langs stranden. Det er en hyggelig og skøn sti sådan en stille morgen.Senere på dagen fortæller Ana, at hun har besøgt nogle fysioterapeuter i Sæby, som hjalp hende med den ikke samarbejdsvillige fod. Og det ganske gratis da de hørte om projekt Fod på Livet og hvad det går ud på.
Her er Ana's søde samariter.Jeg møder de første lidt uden for Frederikshavn. De har gået næsten hele turen langs stranden. Der bliver tid til en tur i Frederikshavn. Og der bliver prøvet tøj. Nu strammer det ikke mere. Og de heldige kan krybe ned i en eller to størrelser mindre, end da de tog hjemme fra. Det forlyder, at der dog samtidig er udsigt til overvægt. Men altså i bagagebilen!

Om aftenen har vi fornøjelsen af at høre Anne Straarup fortælle om kinesiologi og overvære en hel test på en af deltagerne.
Det er Bodil, som har vundet lodtrækningen om, hvem der blev den heldige. Her er hun under Annes kyndige hænder.