Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 24 - Tirsdag d. 05. september - Vi krydser Limfjorden ved Egense og Hals
Dagen starter som de andre i skolegården med at Anna synger sin smukke pilgrimssang. Denne morgen er dog ganske særlig, fordi Birgit er med på sin sidste dags-etape. Birgit bor på Hawai og har ønsket at gå turen for blandt andet at se det Danmark, som er hendes barnsdomsland. Nu går rejsen videre til andre dele af verden. Så vi siger farvel til Birgit og sender mange kærlige tanker til hende på den videre færd.Der var almindelig konsensus om at lægge ruten om i aftes. I stedet for at gå op gennem Nørre Kongerslev, gik gruppen ud til kysten og over Dokkedal. Her har Ullas fødder anbragt sig i fugleperspektiv. Jeg tror hun er stolt af dem. Altså fødderne! For det er flot, at de har gået snart 600 km.Her er vi nået frem til overfarten mellem Egense og Hals. Hals-Egense bådene har venligt støttet projektet ved at færge deltagerne og bilerne over. Her er vores rare ankermand sammen med Fod på Livet. Han havde fornøjelse af os på hele fire ture. Først bagagebilen. Så undertegnede på vej tilbage efter madvognen. Så madvognen og en del af gruppen og til sidst resten af "os". Som han sagde i spøg, så begyndte det "at blive lidt trivielt"!

I Hals steg byen nogle af deltagerne lidt til hovedet. Men her er vi nede på jorden igen. Hanne har endelig fundet sin "hylde" - jo ser I, på den første del af turen, byggede Hanne hver morgen hæle op for de mest plagede deltagere. Så vi har for længe siden indstiftet "Hannes hælebar". Og her ses hun så under det helt rigtige skilt et sted i Hals!


Da vi var installeret på Hals skole, befandt Hanne sig pludselig i dialog med tre super friske piger - to fra 6. klasse, Sofie og Trine, og Victoria fra 3. klasse. De ville høre om, hvad vi foretager os, og efter lidt snak sendte Hanne pigerne over i køkkenet til Rikke og undertegnede. Her deltog de tre i tilberedelsen af Solskinsmaden: salat og dressing og spiste derefter sammen med os.


Her er Sofie og Victoria i gang med at pille det brune hinde af iblødsatte mandler for derefter at smage nysgerrigt på denne for dem "nye opfindelse". Den faldt i god jord.


Og her har Trine dristet sig til at bide i et hvidløg. Det fik vandet frem i hendes øjne. Og lidt brød ovenpå hjalp!

Godnat og tak for i dag!