Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 20 - Fredag d. 01. september - Til Brattingsborgs gamle volde
Er I her allerede? Det er blevet et almindeligt spørgsmål og nærmest en konstatering i år. Gruppen går hurtigt, og i dag var den nået gennem Vammen, før bilerne nåede op på siden af dem. Vejret har været overordentlig smukt. Og ingen for vild i skoven i år. Lars holdt sig til vejen, og de andre havde hørt om hans tur sidste år og holdt sig også til det sikre. Jeg havde "glemt" at fortælle om de undslupne vildsvin, så alle havde en skøn tur. Jeg er nu heller ikke sikker på, at de er der, eller om det er en skrøne.
Vagn Simonsen fra TV2 i Odense ringede i morges og ville komme forbi efter middag. Han nåede frem ved 13.30 tiden og fik vist nogle gode optagelser i kassen. For en gangs skyld var gruppen samlet. Og sådan kan man være så heldig. Vi kravlede op på højen, det ældgamle voldanlæg, ved Danmarkskortet og skuede ud over den dejlige Klejtrup sø. Vi manglede dog Ana og Ingelis, som havde taget sig tid til en tur hos Øbys Ingelise, der reparerede på deres uvorne fødder og gav dem energi med en gang nåle. Vi må se, om miraklet indtræffer. De er i alt fald ved godt mod.
Fotografen har været flittig ved dagens måltider. Først en morgenbuffet, en frokost ditto og til sidst aftensmåltidet. Hanne måtte op på stolen for at få den rigtige vinkel og Lars var parat til en stoledans. Her er nogle billeder fra dagen.