Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 18 - Onsdag d. 30. august - En slags fridag
Dagens etape er kort og nem. Da jeg møder de første ved 11-tiden, er de allerede nået til Sahl. Altså kun en lille times gang fra målet: Bøgeskov-skolen i Bjerringbro. Ana har været på fiskefotografering hos et meget gæstfrit ægtepar. Der er ørreder på billederne. Og hun havde oplevet meget andet spændende hos de to.
Andre har ligget under den blå himmel og sovet. Det er jo næsten som en fridag kun at gå 15 km.
Rikke og undertegnede har hentet forsyninger hos Solhjulet. Solhjulet ligger lige nordøst for Bjerringbro, så det var nemt at finde og godt at få frisk frugt og mere salat.
Her til aften er det lykkedes mig at liste et internetstik ud af skolevejlederens kontor. Under døren. Jeg sidder her på en lun gang og skriver, mens resten er gået på "måtterne". Det kan man vist godt kalde de relativt hårde liggeunderlag. Pedellen, Martin, var rigtig sød til at få det i stand. Det kan godt knibe med at komme til at skrive dagbogen hver dag. Eller rettere sagt: det kan knibe med at få den lagt op på nettet, når skolernes netværk ikke vil anerkende en fremmed pc'er på deres netværk. Derfor kan du ofte ikke læse om dagens tur før efter nogle dage.
Humøret har været højt i dag. Til aften havde vi tyggemåltid. Der var total tavshed ved to af bordene - og der blev tygget og talt. Liselotte mente, at hun nåede op på over tredive tyg på en mundfuld! Jeg har stillet hende i udsigt, at hun kan nå meget højere op. Og at hun kan gå endnu stærkere, hvis hun gør det.
Det er en meget hurtigt gående gruppe, der går i år. Èn har fået tilnavnet Masaien, en anden hedder Lille Ræv. Spændende hvad det næste bliver.
På det sidste billede sidder Bodil vagt ved vasketøjet, som er hængt til tørre på hækken. Vi har specielle erfaringer med at lade vasketøjet hænge alene uden opsyn. Det er en fristelse for visse -skal vi sige - unge sjæle!