Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 14 - Lørdag d. 26. august - Den korte!
Turen fra Jelling. Kirken var desværre lukket for besøgende. Den er ellers en opreklameret begivenhed, som alle deltagerne havde glædet sig til. Så de gik videre - for det meste uden om de vandtunge regnbyger. Nu er der ikke ret langt fra Jelling til Tørring, og selv om jeg har lagt ruten ad snørklede veje, så vrimlede det med Fod på Livet deltagere i Tørring allerede ved middagstid. Og det var vist lidt af en festdag - noget med halvvejs måske....? I alt fald blev det fejret på behørig vis med bamser og andet. Ja ikke sådan nogle lodne nogen. Næh, nogle ganske små, halvgennemsigtige, som man tager med højre hånds pegefinger og fører op til munden. Mærkeligt, ikke sandt! Da jeg nogle øjeblikke senere stod i forretningen for at hente ugens brødsending fra Aurion, ankom en deltager for anden gang og købte hele lageret af bamser. Som hun meddelte, så er der stadig langt til Skagen.
Om aftenen var der foredrag med TFT-terapeut Lars Mygind. En halv snes lokale borgere havde fundet vej til Tørring skole og blev klogere på bankeriet.
Vi sagde goddag til tre nye deltagere, Michael, Lars og Liselotte Og farvel til Marianne på madholdet.
Her er nogle af dagens indtryk ved Jelling kirke.
Og her fra ruten.
Her har Marianne fået overrrakt en blomsterkrans af deltagerne bundet af blomster fra dagens tur af Rita. Og Birgit er ved at nedskrive teksten til Mariannes Fod på Livet-sang.Aftenens gæster til Lars Myginds foredrag til te i skolekøkkenet. Der fandtes ikke kopper nok, så vi drak te af deciliterbægre og små skåle.