Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 1 - Søndag d. 13. august - En start med sus om ørerne
I blæst og .... nå nej, det regnede faktisk ikke. Og det viste sig at holde tørt det meste af dagen. Her ankommer nogle af deltagerne med Gedsers Taxi, som igen i år havde stillet en bil til rådighed for projektet på turen fra stationen til Sydstenen.

Her er andre fotograferet foran Sydstenen før afgang.

Den modige gruppe, som har meldt sig til turen på de 700 km i år, er på 15 personer. Sædvanen tro flest kvinder, men vi har dog tre herrer med på turen. Mødet med elementerne var godt travevejr med den lune vind i ryggen på diget, og etapen blev ret hurtig i år. Der blev gået frisk til, langt lettere end de foregående to år, hvor varmen gav anledning til mange pauser. Igen i år gjorde værtsparret Astrid og Ib fra Marielyst Højskolen os følge. Det er ved at være en dejlig tradition at møde de friske og humørfyldte folk fra skolen, og deltagerne følte sig meget velkomne og godt beværtet, da de senere fik serveret et lækkert traktement på højskolen og fik en rundvisning i det gamle hotel. Det havde været spændende.
På den sidste etape til Væggerløse syntes vejrguderne, at der skulle afveksling til og lukkede lidt op for hanerne. Men det var stadig en gruppe i højt humør, som ankom til Svaneskolen og tog godt for sig af Solskinsmaden - og som efter informationsmødet hurtigt indtog liggeunderlagene i gymnastiksalen.
Tak til Svaneskolen for en dejlig overnatning, kan vi sige her til morgen. Alle har sovet og ser friske ud! Selv om mange fødder var ømme i går lørdag, er de klar til 2. etape til Eskilstrup.