Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 7 - Søndag d. 13. august - Vi har fået hele turens ration på én dag!
Af regn! Det har i bogstavbeligste forstand stået ned i tove - især i eftermiddags.
Det begyndte ellers så godt. Lunt og overskyet, da vi gik fra Eggeslevmagle skole efter en dejlig nat i den største hal, jeg længe har set. Det var lige før, der skulle ringes for at kommunikere med dem langs den anden side af gulvet!

Vi mødte 8a og 8b fra Skælskør skole 9.25, og selvom vi startede ud med at føre dem ad den lille omvej langs stien til Kobæk, blev vi hurtigt gode venner. De var simpelt hen så skønne og glade og morede sig med at drille hinanden godmodigt - og såmænd også deres lærere - at det var en fornøjelse at gå sammen med dem.
Elisabeth fortalte, at hun aldrig før havde gået så langt. "Så langt" var ca. 15 km. - så hun havde virkelig udført en bedrift.
Her søger vi læ på Espe gods.Her er 3 herlige gutter fra 8. klasse på Skælskør skole.


Frokosten blev indtaget ved Klarskov Kursuscenter.


Her er Rikke, Cecilie og Maria

og Louise, Liv og Malene

Her er Ralph med den helt nye Fod på Livet-hårmode

Lærer Katrine med sine elever

Og hele 8b


Regnen tog til over frokost og da eleverne havde taget dels bussen hjem til Skælskør henholdsvis var gået med deres lærer hjem i Korsør, nåede Fod på Livet-deltagerne temmelig "druknede" til Korsør. Her søgte de sammen på centrets cafeteria og som en af dem sagde: jeg betalte 12 kr. for en kop te, men det var faktisk for at komme til at sidde ned!
kl. 16. gik alle til Aksel Emil, som lå ved kajen og ventede i kaskader af vand.


Det silede simpelt hen ned.
Men skipper Hans Peter havde kahyt og avisen blev læst højt, mens turen gik over bæltet. I alt fald så ale ret friske ud, da de blev hjulpet i land i Nyborg. Her regnede det til en afveksling som om himlens sluser var gået i baglås - i den åbne position vel at mærke!
Jeg var taget ned til havnen for at møde dem og evt. tage for trætte deltagere med hjem til Vindinge i bil, men det blev der ikke noget af. Alle ville gå trods vandets silen. Vindinge skoles inspektør Peter Jordhøj ledede gruppen ud til sin velholdte skole, hvor vi her til aften nyder freden og roen.
Her ankommer våde men glade deltagere.

Og her bliver der rigget til til natten.