Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 6 - Lørdag d. 12. august - Smuk men drøj dag!
Vi startede dagen med de lækreste modne pærer, man kan forestille sig.
Men ligesom vi aftenen før havde besøg af ubudne gæster ved yoga'en, indfandt der sig også her gæster, som ikke just holdt sig tilbage, hvad pærer angik. Hvepsene er umådelig sultne, og de forstår ikke en venlig hentydning om at holde sig til skrællerne!

Vi har nu desværre to deltagere på kørehold! Det vil sige, at vablerne har været så masssive, at de ikke har turdet gå videre men set sig henviste til at blive transporteret med autocamperen. Det græmmer de sig gevaldigt over, men det er nok deres skæbne endnu en dag i morgen.
Her et stk. vabelmand - Gunnar i suiten!

Turen var fin til Bisserup på de dejligste fredeligste veje og stier. Vejret var klamt og overskyet, men vi fik kun ganske få dråber. I pausen badede nogle i det forfriskende havvand, mens andre nøjedes med at soppe.
Frokosten blev holdt ved Ørslev kirke, hvor også Radio Solskin indfandt sig til interviews med gruppen.
Det sidste lange stykke til Skælskør var drøjt. Men ved 17-tiden "landede" man og slog sig ned i en kæmpe hal med højt til loftet og så meget plads, at man vist skal anstrenge sig for at høre, at der snorkes på den anden side af salen.

Ole Larsen gik med på turen i dag og inviterede gruppen hjem til Stenalder-solnedgang, som han kaldte det. Deltagerne blev kørt frem og tilbage og havde haft en skøn aften i Ole's og Vibe's smukke have.
På besøg kom også Irene og Tommy fra Panecea med Udo's choice og Bitterstern til de få maver, som ikke helt virker. Men de fleste deltagere melder ellers om en forbavsende god fordøjelse. Meget bedre end de havde forestillet på forhånd. Men det kan altså ikke holde vablerne fra døren. De fleste bruger Noni-juice til at rense med og bagefter tygger de kål og lægger det på som omslag. Det virker ret hurtigt og effektivt.