Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 5 - Fredag d. 11. august - En nem dag!
På Mogenstrup skole var var alle klar kl. 8.00

- en enkelt klasse fulgte med på turen til Fladsågård - her deler Marie Fod på Livet-bånd ud til eleverne.

og her ankommer Næstveds borgmester Henning Jensen.

borgmesteren takkede af i udkanten af Næstved for at komme hjem og få et velfortjent bad efter et par timer med Fod på Livet.


Edith og Jørgen fra Hjerteforeningen guidede venligt men bestemt turen fra Mogenstrup til Næstved og var især flinke til at holde pauser, så gruppen ikke kom alt for tidligt til Vadestedet og frokostpausen.
!!!
Her hygger Marie 22 og Esther 78 sig.

Madbilen var nemlig på fourageringstogt til Frydenholm og havde travlt med at nå tilbage. Men alt lykkedes og stolene var linet op foran DR'regionalen i Næstved, da deltagerne ankom 11.45.
Tre medlemmer fra Klovnekaravanen kom også på besøgmen desværre ingen børn - Næstveds børnehaver var ellers inviteret, men da vi blev klar over, hvor nær stedet egentlig ligger ved vandet og Kanalen, kunne vi se, at det var fint nok uden børn.
Efter frokosten gik turen videre langs kanalen. Her er turens ældste medlem Esther på 78 somre på vej op mod Stenbæksholm og videre til Karrebæk.


Der blev tid til at bade ved Karrebæksminde om aftenen før Begitta Blahaut kl. 19.30 instruerede i latteryoga. En disciplin som ikke er spor morsom men dybt alvorlig. Den løsner spændinger og er yderst fremmende for sundheden. Der var nogle få gæster udefra, men ellers stillede de trætte deltagere op og så forbavsende friske ud. Og skal man dømme efter de lydlige klange, så var de ved vældig godt humør og havde energi til at le og grine på alle de skøre og sjove måder Begitta foreslog. Det var en forunderlig oplevelse at udøve bevidst og villet latter i næsten to timer.
Det foregik i øvrigt på plænen ved cafeteriet, og de mest interesserede tilskuere var ikke naboerne men en hær af sultne myg, som gjorde deltagernes udøvelse af denne specielle form for yoga endnu mere morsom, fordi alle konstant jagtede myg overalt - både på sig selv og på de andre.
Bagefter var der hurtig ro på en tæt pakket sovesal i det lille rum.