Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 3 - Onsdag d. 09. august - Tredje dag - udfordringens dag!
Træthed - tunge ben - det hele går lidt på automatikken. Og det som ikke er automatisk er lidt af en rulette! eller sagt på en anden måde: alle er ved at nå det punkt, hvorfra det bliver nemmere og nemmere. Men at være lige ved at være der, det gør ondt på flere måder.
Vejret er med os - heldigvis!
Her til morgen skal vi have skolebørn med fra Iselinge Skole i Vordingborg. De kommer med toget og vi venter på dem ved Eskilstrup Kirke.

Herefter går turen vest på til Nørre Kirkeby og Lommelev. Stop ved Nørre Vedby Kirke.


Her er Maren og Hanne. De ser lidt trætte ud!!!

Ruten går ad Baunehøjen og skulle gå rundt langs grusgravens kant, men det bliver til en tur ned i udgravningen og en omvej på 1500 m. ikke sjovt, når man er ved at være træt!
Før broen er nogle af eleverne for trætte og må hjem pr bil. Det er for langt at gå for utrænede ben og for lidt væske.
Mange af deltagerne i Fod på Livet syntes det var en fin oplevelse at gå sammen med skolebørnene. Vi har til gode at få at vide, hvad eleverne syntes om turen.
Selv gik jeg med et par piger, Frederikke og Perille, det sidste stykke over broen og ned til Marine Centret på Masnedø.
Det var stolte over at have gået 25 km. og havde energi til at fortælle en masse, mens de gik. Og de havde været under vejs i næsten fem en halv time!

Her er vi endelig nået frem til Svend Heinild Centret.

Det er spændende hvad dagen i morgen bringer. En enkelt deltager i Fod på livet er så træt, at hun har besluttet at tage hjem til Norge. Det er bedre at gå på fjellet, siger hun. Og det er jo svært at argumentere imod!