Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 28 - Søndag d. 03. september - "Er det jer, som går 700 km fra Gedser til Skagen?"
Jo, nu har rigtig mange læst om os i avisen eller hørt det i radioen.
Det er hyggeligt. Vi føler os lidt som helte. Kun een dag tilbage!
Det er lidt uvirkeligt.
Samtidig er billetterne retur til Fyn og Sjælland købt, og de første er begyndt at sige farvel. "Tak for jeres selskab og for turen", lyder det fra en lille håndfuld, som af en eller anden grund skal hjem før resten af gruppen og selv tager den sidste etape til Skagen.
Dagen har budt på endnu mere sol og vandring langs stranden fra Strandby til Ålbæk. Dejligt og afslappende fordi distancen var relativ kort. Der er stadig et par vabler at håndtere, men nu giver man ikke op.
Dagen startede med at alle mødtes til energicirkel i gymnastiksalen. Liese-Lotte ledte deltagerne gennem en jordforankrings-øvelse og bød alle en dejlig dag.
Før MC'erne kørte fra Strandby i morges, var vi inde i den lokale kirke. Her er Anne og Rie i det smukke kirkerum.


Der var stor spredning i ankomsten til Ålbæk. Men endelig var kl. 18.00 og der blev serveret solskinsmad.
Her er MC'er Anne sammen med Freddy og Bent under aftensmåltidet.


Bent har været en fantastisk støtte for turens deltagere. Bent har lige så stille healet på enhver, som har anmodet om hans hjælp. Deltagerne har taknemmeligt taget imod hans hænders kraft og selv om det ikke altid har været lige behageligt mens det stod på, så er de fleste kommet over deres genvordigheder, hvadenten det har drejet sig om rygge, ben, knæ eller fødder. Det har været en gave at have en så vidunderlig jordnær kraft, som Bent repræsenterer, med i Fod på Livet i år.
En anden spændende ting vi kom til at tale om idag er, at ingen har været syge i løbet af turen. Det kan vi formodentlig takke såvel maden som Grander-vandet og Noni-juicen for. Alle tre ting er en kraftig støtte til immunforsvaret.

Her ved siden af mig sidder en håndfuld deltagere og diskuterer dyrevelfærd, gylle og svin, skal man forbyde eller lade befolkningen selv tage ansvar? Er det OK at vi ikke kan bestemme over størstedelen af Danmarks jord? Hvor vi kan gå og nyde naturen og hvorfor er det lige at man ikke bare kan leje jorden, så der ikke sidder små paver rundt omkring og bestemmer over den? Emnerne skifter til dyrkning af frugt og grønt. Hvorfor kan vi ikke få en bedre kvalitet? Hvorfor smager maden bedre i Frankrig? Er folk sundere sydpå, fordi de holder siesta osv. osv. Man kommer vidt omkring.Ved 21. tiden falder samtalen på klokken og man beslutter at gå til ro. En enkelt bliver siddende og knækker nødder. En hyggelig syssel her til tasternes melodi!
Her er nogle deltagere i fuld gang med aftenens opvask: Conni-Sophia,Jeppe og Liese-Lotte med Marianne og Per i baggrunden.

God nat og velkommen til turens sidste etape i morgen lørdag kl. 8.00 her fra Ålbæk skole, hvor vi er blevet mødt med stor hjertevarme af skolens serviceleder Ernst.