Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 27 - Lørdag d. 02. september - Hav, vand og sol!
Endnu en dejlig dag med skønt vejr. Vi startede fra Sæby skole med en masse søde unger omkring os. De blev vist lidt betuttede, da vi pludselig stod i rundkreds og var stille med håndfladerne opad. Jeg havde foreslået en kort fokusering på ressourcer og overflod i den enkelte deltagers liv og i Fod på Livet, fordi jeg dagen før havde dette emne oppe med en af deltagerne.
Derefter kørte jeg til BS-frugt for at hente varerne fra Solhjulet i Bjerringbro. Dejligt grønt og frugt fra Solhjulet og ost fra Lidegaard, en dejlig gedegouda og endelig Søvinds exceptionelle gedefeta.
Der var afhentning af chauffør, Peter Johansen, ved stationen. Peter er med som hjælper til lørdag men også som fotograf. MC'erne tilbragte derefter et par dejlige timer ved stranden nord for Strandby, inden der var tre timer i køkkenet før aftensmaden. Nu er det ved at være helt nostalgisk - vi tæller nedad - både fordi vi glæder os til at komme
hjem, men også fordi det allerede er "slut" på lørdag.
Ved aftensmødet havde de fleste haft en skøn dag ved stranden.


Mange kom sent - ja nogle endog meget sent. Jeg tror der stadig mangler et par stykker i skrivende stund!
Her er Frida og Esther. Frida havde valgt at gå i strømpesokker! For som hun siger: Så er der da ikke noget, som gnaver!


Else fra Strandby skole har lige været her og tilbudt en rundvisning på skolen. Her er fyldt med kunst og en skøn samlingssal. Vi nyder opholdet hos jer!
En collage skabt af elever på skolen.