Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 24 - Onsdag d. 30. august - Og så den lange.....!!!
Fridas Fødselsdag! Tillykke, tillykke, tillykke!


40 kilometeren! Den trak sveden frem. Ikke fordi vejret var specielt varmt, det småregnede, da vi gik fra Skørping og gennem skoven.


Her bliver en musebøg beundret!


Men efter de første 30 km og efter banestrækningen før Kongerslev, var der trætte ben. Det var især den lange lige strækning før Mou, som forekom uendelig. Lange lige stræk...............!.............!

Og her er bageriet - måske heldigvis?? - lukket! Det er mandag, vi er på landet, og her kan man stadig være sikker på ugedagene med en stolt traditions erhvervede rettighed som ledesnor!


Det var skønt at finde frem til Mou hallen og dens mange kvadratmeter, et varmt bad, en kop varm polaritetste, Solskinsmad, en kort energetisk samling guidet af Margit og så på benene i soveposen. Nogle har nu soveposen så meget op over ørene, at man er i tvivl om, hvilken ende der er hvad. Det er heller ikke altid nemt. I en sal som denne, hvor lyset bliver slukket kl. 22.00, og man måske har lyst til at sove kl. 20.00, må man jo sørge for at lukke både larm og lys ude så godt man kan.

Her føler jeg trang til at rose baderummet og hallederen Svend Bjørn for en skøn vedligeholdelse af baderummene. Bruserne her giver vand, så man kan blive vasket! Fem stjerner til Hallen i Mou!

Natlig debat mellem Bent Olesen og Lars Mygind i det hyggelige cafeteria, som Svend så gæstfrit har stillet til vores rådighed.

Trods de mange km stiger energien i gruppen stadig. Som Per sagde her til aften, så er projektet helt eminent til at få slebet kanter af i. Vi øver os alle i at blive bedre til hinanden og fællesskabet og blive rummeligere og mere fleksible. Vi kommer vist alle hjem som forvandlede på flere planer.
Kærligst
Birthe