Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 21 - Søndag d. 27. august - 30 km på asfalt!
Brattingsborgskolen var et såkaldt morgensted! Forstået sådan at når børnene kommer og indtager skolen og de lokaler, vi benytter allerede fra kl. 8.00, så skal vi tidligt op for at nå det hele. Så vækkeurene ringede kl. 5.00 og det var stadig mørkt, da vi entrede madbilen for at bytte køleelementer i flamingokasserne. De skal som bekendt byttes ud med nye nedfrosne hver morgen, så der er godt arbejde til armmusklerne.
Det havde regnet ganske lidt om morgenen, men vejret var stadig lunt og stille og søen lå fint og smukt. Kleitrup Sø er en lille perle, som man godt kan rejse efter at se!
Deltagerne var parate til at gå allerede ved 7-tiden. På denne måde kom de tidligt frem, og selv om det var en forholdsvis lang tur, var gruppen fremme i Vebbestrup mellem kl. 13 og 14. Og som de sidste mange dage, så kom øsregnen først efter dette tidspunkt.

Ved aftenmødet forlød det, at gruppen ude på ruten var blevet mødt af løbere, som havde læst om projektet på internettet og gerne ville være med. De havde børn og havde derfor valgt at afkorte deltagertiden på denne måde.
Andre havde været inde i Jættestuerne ved Snæbum og haft en fin oplevelse.
Eugen fortalte, at en mand i en stor bil og meget elegant påklædning havde standset dem og spurgt til, hvad det var der foregik. Og en anden havde også spurgt, men på et sprog, som han havde været nødt til at hente oversætter til..... Det var nu bare ægte jysk...!
Her til aften fortalte Jens Erik Bjørn fra Solhverv skolen om børnene på skolen og deres mange bedrifter, om lokalområdets historie, de gamle røvere, glasværkerne og kilderne i Rold skov, som leverer op til 150 l vand i sekundet - drikkeligt vand - vel at mærke!
Her er Jens Erik i aktion i skolens køkken!