Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 20 - Lørdag d. 26. august - 20 km...... Skal vi ikke gå lidt baglæns...?
Den første del af ruten kom gruppen let henover... Den gik simpelt hen langs landevejen og undgik derved at fare vild i netværket af markveje omkring Foulum og Tjele gods. Ved kirken i Vammen ankom TV Midt og Vest til en optagelse. Her var gængerne allerede ved 9.30 tiden. Derefter gik det videre ind gennem Vindum skov. Her tager Michael, Susanne og Rie sig en pause.


De fleste var fremme ved Brattingsborgskolen ved 14-tiden. Vi har fået gymnastiksal og SFO'en at brede os på, så vi har det godt.


Der er flere meldinger om en udbredt service fra lokalbefolkningen her.
Og en enkelt som indrømmer, at hun måtte på kro og "synde" som hun selv udtrykte det. Det er kaffen som kan være svær at undvære. Men når den så er til kun 15,- med småkager......!

Der er observeret en fiskeørn i liggende stilling nede ved "Verdenskortet", som man kan bese her i Klejtrup. Det var observatøren, som var i liggende....!!!

Der er fremsat et ædelt forslag her til aften gående ud på at samle alt vores grønne affald og medbringe det på turen næste dag og fodre køer og ponyer med godterne. Det bliver nu nok ved den gode hensigt, idet de fleste landmænd forudses at ville betakke sig.
Endnu et forslag går ud på at medbringe poser til at indsamle metaldåser og andet forurenende og landskabsmæssigt skæmmende!

Undertegnede med bagagebilen som støttepædagog i et overtalt øjeblik.